Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μπέλλα κιλά: Μείον 8, για να γίνει… skinny
LIFESTYLE

Ιωάννα Μπέλλα κιλά: Μείον 8, για να γίνει… skinny

Ιωάννα Μπέλλα κιλά: Η Σταρ Ελλάς 2018 αποκάλυψε πως χρειάστηκε να χάσει μέσα σε έναν μήνα 8 κιλά, καθώς έπρεπε να γίνει skinny μοντέλο.

Ιωάννα Μπέλλα κιλά: “Μέσα σε ένα μήνα έχασα 8 κιλά, κατέβηκα 17 κιλά λίπος. Σαν άνθρωπος ήμουν ok, απλά σαν μοντέλο έπρεπε να γίνω λίγο πιο skinny”, εξήγησε η Ιωάννα Μπέλλα την οποία γνωρίσαμε μέσα από την επεισοδιακή συμμετοχή της στο GNTM όπου την κατηγόρησαν για πλαστικές και ο Σκουλός είπε μια ατάκα που την πρόσβαλε.

“Αυτό το σχόλιο που άκουσαν οι γονείς μου στο GNTM, το ‘όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές’ ήταν το χειρότερο. Αυτό ήταν υπερβολή για την τηλεθέαση, ξεκάθαρα!”, δήλωσε η Ιωάννα Μπέλλα, μιλώντας για την εμπειρία της στο Greece’s Next Top Model και στο σχόλιο που είχε κάνει για εκείνη ο Δημήτρης Σκουλός. Τελικά είχε κοπεί από τον διαγωνισμό ενώ λίγους μήνες αργότερα στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2018.

Τους τελευταίους μήνες η Μπέλλα αποφάσισε να αδυνατίσει και η διαφορά της είναι μεγάλη. Η ίδια εξήγησε ότι αποφάσισε να γίνει skinny μοντέλο, γι’ αυτό και κατέβηκε 8 κιλά στη ζυγαριά της και έχασε 17 κιλά λίπους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις