Μύκονος – Αλεμαγκού άνοιξε: Λουκέτο ήταν και πάει

ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος – Αλεμαγκού άνοιξε: Λουκέτο ήταν και πάει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μύκονος - Αλεμαγκού άνοιξε: Ανοίγει πάλι το beach bar στη Φτελιά της Μυκόνου, το οποίο είχε κλείσει και είχε πληρώσει πρόστιμο 20.000 ευρώ για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

29.06.2020 | 18:32

Μύκονος – Αλεμαγκού άνοιξε: To γνωστό beach bar Alemagou στη Μύκονο ετοιμάζεται να ανοίξει σήμερα και από το πρωί υπάλληλοι της επιχείρησης βρέθηκαν στο χώρο για να τον προετοιμάσουν. Η αλλαγή του νόμου που οδήγησε σε λουκέτο το γνωστό beach bar δίνει πλέον τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση εστίασης που εντοπίζεται να μην τηρεί τα μέτρα για τον κορωνοϊό να επαναλειτουργεί μετά το πέρας 15 ημερών.

Στο γνωστό μπιτς μπαρ στη Φτελιά είχαν παρατηρηθεί εικόνες συνωστισμού το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με αποκορύφωμα την διεξαγωγή πάρτι με Dj που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότερα από 1000 άτομα περιμετρικά του μπαρ και ανάμεσα των τραπεζιών.

Έτσι, λοιπόν, οι αρχές προχώρησαν στο κλείσιμο της επιχείρησης και επέβαλαν πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ γιατί παραβιάστηκαν τα μέτρα για την προστασία του κοινού από τον κορωνοϊό.

Δείτε πλάνα του Myconos Live TV από την προετοιμασία της επιχείρησης που ανοίγει σήμερα:

Δείτε ακόμη

Βίντεο: Ο Μηταράκης πήρε το “κορίτσι” του και πήγαν… Μύκονo
Πάρτι ξανά στη Μύκονο, χωρίς κανένα μέτρο – «Καμπανάκι» από τους επιστήμονες
Από 500 ευρώ μέχρι και 10.000 η τιμή εισόδου στα “μυστικά” πάρτι της Μυκόνου!
Η Μύκονος πρωτοπορεί: Εφαρμογή στα κινητά αποτρέπει τον συνωστισμό
“Είσαι κομμουνιστής;”: Κόντρα Πορτοσάλτε – Άδωνι για το Alemagou

3.390 κρούσματα στη χώρα – Κανένας νέος θάνατος

Exit mobile version