Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπακογιάννης καφέδες: Επεισόδιο στο Μεταξουργείο, πέντε προσαγωγές
ΕΛΛΑΔΑ

Μπακογιάννης καφέδες: Επεισόδιο στο Μεταξουργείο, πέντε προσαγωγές

Μπακογιάννης καφέδες: Αναρχικοί, σύμφωνα με πληοροφρίες, επιτέθηκαν τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, κατά την επίσκεψή του στην εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Μπακογιάννης καφέδες: Επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο, όπου βρέθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σε εκδήλωση ενόψει της γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν άγνωστα άτομα και μόλις τον είδαν άρχισαν να τον βρίζουν, να φωνάζουν συνθήματα ενώ κάποιοι του πέταξαν και μπουκάλια. Παραμένει άγνωστο πώς τα άτομα κατάφεραν να φτάσουν ανενόχλητα στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει πέντε προσαγωγές, ενώ παραμένει άγνωστο εάν τα άτομα αυτά έχουν σχέση με το περιστατικό. Το περιστατικό σχολίασε μέσω Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος έγραψε: «Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες… Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα».

Δείτε ακόμη

Εισαγόμενο το 1 στα 3 κρούσματα -Οι Ένοπλες Δυνάμεις αναλαμβάνουν τα τεστ στα νησιά
Ένας “υβριδικός” απατεώνας, από την Ευτυχία Παπούλια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις