Serie A – αγωνιστικό: ΑνατροπΊντερ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: ΑνατροπΊντερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - αγωνιστικό: Ηττα σοκ και κίνδυνος υποβιβασμού για τη Σαμπντόρια, 1-2 από την Μπολόνια - Ανετη νίκη 2-0 τη Ρόμα η Μίλαν

29.06.2020 | 02:52

Serie A – αγωνιστικό: Το διπλό της Ιντερ επί της Πάρμα με επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά 1-2 έκλεισε το κυριακάτικο πρόγραμμα της Serie A. Οι Παρμέντσι προηγούνταν από το 15ο λεπτό με τέρμα του Ζερβινιό και κρατούσαν το χρυσό τρίποντο ως το 84’. Μάλιστα αγωνίζονταν και με παίκτη παραπάνω, λόγω αποβολής του Μπέρνι με απευθείας κόκκινη στο 69’. Στο 84’ όμως ο Ντε Βρι ισοφάρισε για τους νερατζούρι και στο επόμενο λεπτό ο Κούτσκα αποβλήθηκε για την Πάρμα. Με την αποκατάσταση της αριθμητικής ισορροπίας οι φιλοξενούμενοι έκαναν την τελευταία προσπάθεια και στο 87’ ο Μπαστόνι ολοκλήρωσε την ανατροπή 1-2!

Στα άλλα ματς της ημέρας η Μίλαν πήρε με καθαρό 2-0 (Ρέμπιτς 76’, Τσαλχάνογλου 89’) την “ευρωμάχη” εμ τη Ρομα και πέρασε στην 7η θέση που δίνει έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ΑΤαλάντα πήρε σπουδαίο διπλό 2-3 στην Ουντινέζε με δύο γκολ του Μουριέλ κι ένα του Ζαπάτα. Ετσι άνοιξε τη διαφορά από τη Ρόμα στο +9 και μάλλον σιγούρεψε την τετράδα!

Serie A – αγωνιστικό: Περιπέτειες η “Ντόρια”

Σασουόλο και Βερόνα μας χάρισαν ένα πλούσιο και μάλλον αδιάφορο βαθμολογικά 3-3. Η Βερόνα προηγείτο 1-3 στο 77΄, αλλά με Μπόγκα στο 77’ και Ροζέριο στο 90’ η Σασουόλο έσωσε την ισοπαλία! Η Νάπολι επιβλήθηκε άνετα 3-1 της Σπαλ που ουσιαστικά έχει πέσει πια, ενώ η Σαμπντόρια έχασε 1-2 από την Μπολόνια. Μπήκε έτσι σε σοβαρές περιπέτειες, ούσα μόλις έναν βαθμό μπροστά από τη Λέτσε στη μάχη παραμονής στην κατηγορία!

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν τα φαβορί στην τετράδα του κυπέλλου Αγγλίας
«Δύσκολος» ο Παναιτωλικός 1-1 με Αστέρα
Πρέμιερ Λιγκ: Η Σαουθάμπτον σόκαρε 1-3 τη Γουότφορντ
Exit mobile version