Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κολέτσα – Δεγαμινιώτης χωρισμός: “Δεν τα βρίσκαμε” (vid)
LIFESTYLE

Κολέτσα – Δεγαμινιώτης χωρισμός: “Δεν τα βρίσκαμε” (vid)

Κολέτσα - Δεγαμινιώτης χωρισμός: Η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει τη σχέση τους τον περασμένο Μάιο.

Κολέτσα – Δεγαμινιώτης χωρισμός: Όταν η Ναταλία Γερμανού ρώτησε την Χριστίνα Κολέτσα για τον χωρισμό της από τον συγγραφέα – μυστήριο, με το ψευδώνυμο Δημήτρης Δεγαμινιώτης, εκείνη είπε χαμογελώντας: «Έχε χάρη που πέρασε ο καιρός και το ξεπέρασα». Αυτό, βέβαια, έδωσε πάσα για να γίνουν και επόμενες ερωτήσεις, οπότε η Χριστίνα Κολέτσα αποκάλυψε τους λόγους του χωρισμού.

«Ήταν αρκετός καιρός, ήταν μια πάρα πολύ καλή σχέση που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τελείωσε γιατί δεν τα βρήκαμε. Αυτός δεν είναι πάντα ο λόγος; Δεν είχαμε έντονους καβγάδες, απλά δεν ταιριάξαμε. Θα τον έχω πάντα στο μυαλό μου σαν μια ωραία ανάμνηση, όλα καλά. Έχω ζήσει ωραία πράγματα, έχω ζήσει και άσχημα πράγματα. Βέβαια, αν έχεις χιούμορ, νομίζω ότι όλα τα βλέπεις αστεία και πορεύεσαι. Χωρίς χιούμορ καταλήγεις σε κλινικούλα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κολέτσα.

Η φωτο που είχε ανεβάσει

Η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει τη σχέση τους τον περασμένο Μάιο, λέγοντας σε συνέντευξη της: “Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και μακάρι να πάει καλά και να κρατήσει. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός. Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί. Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Σέβομαι πως δεν προβάλλει το πραγματικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία γι’ αυτόν. Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί”.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Δεγαμινιώτης

Οι χρήστες των social media τον γνωρίζουν πολύ καλά, γιατί μέσα από τους λογαριασμούς του, χωρίς ποτέ ν’ αποκαλύπτει το πρόσωπό του, μοιράζεται μαζί τους λογοτεχνικά αποφθέγματα και κάποιες σκέψεις του που περιλαμβάνονται στα βιβλία του. Τα περισσότερα quotes του αναφέρονται στον έρωτα, κάθε είδους. Στο προφίλ του αυτοαποκαλείται «ορκισμένος εργένης», όμως αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει από τότε που μπήκε στη ζωή του η τραγουδίστρια!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις