Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πακιστανοί ληστεία: Κουκουλοφόροι τους πήραν 27.000 ευρώ, όπως καταγγέλλουν
ΕΛΛΑΔΑ

Πακιστανοί ληστεία: Κουκουλοφόροι τους πήραν 27.000 ευρώ, όπως καταγγέλλουν

Πακιστανοί ληστεία: Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στην αστυνομία, την ώρα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, τους πλησίασε όχημα τύπου βαν και τους «έκλεισε» το δρόμο.

Πακιστανοί ληστεία: Θύματα ληστείας κατήγγειλαν ότι έπεσαν, το βράδυ του Σαββάτου, δύο πακιστανικής καταγωγής άντρες, στην περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στην αστυνομία, την ώρα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, τους πλησίασε όχημα τύπου βαν και τους «έκλεισε» το δρόμο.

Κατά την ίδια καταγγελία, στη συνέχεια, τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά βγήκαν από το βαν και αφού απείλησαν με όπλο τους δύο αλλοδαπούς, άρπαξαν μία σακούλα που -κατά δήλωσή τους- περιείχε 27.000 ευρώ. Τα χρήματα αυτά, όπως κατέθεσαν, προορίζονταν για την αγορά αυτοκινήτου. Η καταγγελία ερευνάται από την αστυνομία.

Ληστεία σε χρόνο ρεκόρ στην Θεσσαλονίκη: Σε λιγότερα από 4 λεπτά είχαν «σηκώσει» κοσμηματοπωλείο

Ληστεία σε χρόνο ρεκόρ έκαναν τέσσερις ληστές στην Θεσσαλονίκη, αφού χρειάστηκαν μόλις 3 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα για να «σηκώσουν» στην κυριολεξία ένα κοσμηματοπωλείο, αναφέρει ρεπορτάζ του Star. Οι ληστές άρπαζαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, αφού κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ έκανα «φτερά» σε μόλις λίγα λεπτά. Ένας από τους δράστες μάλιστα είχε ακουμπήσει την καραμπίνα πάνω στον πάγκο του κοσμηματοπωλείου για να αρπάξει όσα μπορούσε και να τα βάλει στις τσέπες του.

Μάλιστα πήραν ακόμα και ένα πλαστικό δοχείο από το κατάστημα και άδειαζαν μέσα ό,τι έβλεπαν από τα ράφια και τα συρτάρια. Η δράση της οργάνωσης πήρε τέλος ένα χρόνο μετά (το περιστατικό σύμφωνα με την ημερομηνία που αναγράφεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας συνέβη τον Μάιο του 2019). Η αστυνομία συνέλαβε τα τρία από τα τέσσερα άτομα και μια γυναίκα που είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις