Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη τέλος: Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τη συμβουλή που βοήθησε την καριέρα της
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη τέλος: Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τη συμβουλή που βοήθησε την καριέρα της

Ελένη Μενεγάκη τέλος: Η Ελένη Μενεγάκη ανήμερα στη γιορτή της ανακοίνωσε ότι σταματάει από την τηλεόραση.

Ελένη Μενεγάκη τέλος: Λίγο πριν η Ελένη Μενεγάκη μας αποχαιρετήσει τηλεοπτικά αποκάλυψε τη συμβουλή που της έδωσαν πριν βγει για πρώτη φορά στην τηλεόραση. «Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο γιατί πραγματικά είμαι τόσο απρόβλεπτη παρουσιάστρια, δεν έχω καμία σχέση με κανέναν άλλον άνθρωπο οργανωμένο συντονισμένο να πηγαίνει στο πρόγραμμά του ακριβώς. Εγώ με αυτό δεν είχα ποτέ σχέση, οπότε 1000 μπράβο σε όσους συνεργάστηκαν μαζί μου και κατάφεραν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους, γιατί άλλο περίμεναν και άλλο ερχόταν. Όλα τα παιδιά που έχουν δουλέψει μαζί μου είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή έχουν «φιληθεί». Είμαι μια ανεξάρτητη, μοναδική, διαφορετική κατάσταση. Πολλές φορές καταλάβαινα την ταραχή τους, αλλά στην πορεία νομίζω ότι όλοι σας το διασκεδάσατε. Τουλάχιστον, μαζί μου δεν πλήξατε ποτέ», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Είναι σαν να έχω γεννηθεί στην τηλεόραση. Για κάποιο λόγο νομίζω ότι τα έχω όλα στο μυαλό μου, ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου. Είναι λάθος, αλλά έτσι έχω μάθει να είμαι. Οπότε συγγνώμη αλλά και ευχαριστώ, εγώ το καταευχαριστήθηκα. Ευχαριστώ και τους πρώτους πρώτους που με πήραν από το χέρι και με έβαλαν μέσα στα τηλεοπτικά πλατό, οι οποίοι ήταν και αυτοί που μου έδωσαν την ευκαιρία και το δικαίωμα στο «Μπες Ελένη μου, μη σκέφτεσαι πολύ. Ξεκίνησε, μην πεις ποτέ κάτι που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση κάποιον», το οποίο το κράτησα φυλαχτό μέχρι σήμερα, «αλλά άφησε τον χαρακτήρα σου ελεύθερο, μπες μέσα και κάνε ό,τι νομίζεις».

Έτσι μου είπαν στην αρχή, πέρασαν 30 χρόνια, εξακολουθώ να κάνω ό,τι νομίζω», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και τη συμβουλή που σίγουρα τήρησε και σίγουρα βοήθησε στο χτίσιμο της καριέρας που όλοι γνωρίζουμε.

Η Ελένη Μενεγάκη ανήμερα στη γιορτή της ανακοίνωσε ότι σταματάει από την τηλεόραση, τουλάχιστον από την επόμενη σεζόν, κατά την οποία δεν θα την δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό. Τα σχέδιά της παραμένουν άγνωστα, αν και είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι για την επόμενη σεζόν σχεδίαζε ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις