Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ντάνος – Αρχηγός ΕΛΑΣ: Γιατί συναντήθηκαν
ΕΛΛΑΔΑ

Ντάνος – Αρχηγός ΕΛΑΣ: Γιατί συναντήθηκαν

Ντάνος - Αρχηγός ΕΛΑΣ: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη και τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα, πριν λίγο καιρό ίδρυσαν ένα σωματείο με τίτλο «Φύλακας Άγγελος».

Ντάνος – Αρχηγός ΕΛΑΣ: Τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχαήλ Καραμανλάκη, συνάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος, όπως έχει γίνει γνωστός, έκανε την αποκάλυψη της συνάντησης στο Instagram και εξήγησε τον λόγο που βρέθηκε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αφού πόσταρε μία φωτογραφία μαζί του, ανέφερε πως ο λόγος της επίσκεψης, που έγινε μαζί με τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα και την ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη, είναι η προσπάθεια του Σωματείου «Φύλακας Άγγελος» να προσφέρει υποστήριξη σε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Έτσι με αφορμή το φιλανθρωπικό του έργο συναντήθηκε με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Ευχαριστώ τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμανλάκη, ο οποίος μετά από γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση εξεδήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στο σωματείο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ στις προσπάθειες του οποίου για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών η ΕΛ.ΑΣ θα σταθεί αρωγός», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

Δείτε ακόμη

Με εκλεκτή παρέα γιόρτασε τα γενέθλια της η Πάολα (vid)

Ο ελεύθερος και ωραίος… Ορέστης Τζιόβας!

Βουτιές στην Αίγινα για την Σμαράγδα καρύδη – Οι υποβρύχιες λήψεις στην πισίνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις