Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Μάλλον χάνουν το ντέρμπι οι δύο αρχηγοί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Μάλλον χάνουν το ντέρμπι οι δύο αρχηγοί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Αν και ήλπιζαν να παίξουν με Ολυμπιακό Βιεϊρίνια και Πέλκας είναι πιθανό να χάσουν και το ντέρμπι με τον Άρη!

25.06.2020 | 20:47

Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Αν και ήλπιζαν να παίξουν με Ολυμπιακό Βιεϊρίνια και Πέλκας είναι πιθανό να χάσουν και το ντέρμπι με τον Άρη! Οι δύο αρχηγοί του ΠΑΟΚ ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή τους στο μεγάλο ματς της Θεσσαλονίκης να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Αν δεν τα καταφέρουν ο δικέφαλος του Βορρά θα πάει σε ένα ακόμη μεγάλο ματς με πολλές ελλείψεις. Από τη στιγμή που η 2η θέση είναι ανοικτή ακόμη ενδεχόμενη οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάση θυσία νίκη. Φυσικά υπάρχει πάντα και το γόητρο σε αυτές τις αναμετρήσεις. Και ενδεχόμενη νέα απώλεια θα κάνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ για τον Αμπέλ Φερέιρα και τους παίκτες.

Σε ό,τι αφορά τον Πορτογάλο τεχνικό ο αποκλεισμός από το Κύπελλο είναι κάτι που του χρεώνεται από τη διοίκηση. Παρά τις απουσίες, στον δικέφαλο θεωρούν ότι ο Φερέιρα έκανε λάθος χειρισμούς στο ματς του Φαλήρου. Ήδη υπάρχουν σκέψεις για το μέλλον του, ωστόσο με δεδομένο ότι η 2η θέση παίζεται δεν θα κάνουν κάποια κίνηση. Όμως, ενδεχόμενη νέα απώλεια μπορεί να αποτελέσει αφορμή για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών άμεσα! Από τον ΠΑΟΚ φέρονται να έχουν αποφασίσει πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον νυν τεχνικό. Μάλιστα, ήδη εξετάζουν κάποιες λύσεις. Βέβαια, προς το παρόν δεν μπορεί κανείς να πει κάτι με βεβαιότητα. Άλλωστε, πιθανή κατάληψη της 2ης θέσης ίσως αλλάξει το κλίμα για τον Φερέιρα.

Σούπερ Λιγκ – ΠΑΟΚ: Θέλει Μαουρίτσιο η Αλ Χιλάλ!

Στο στόχαστρο της Αλ Χιλάλ φέρεται να βρίσκεται ο Μαουρίτσιο, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Σαουδικής Αραβίας. Προπονητής της αραβικής ομάδας είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θέλει στην ομάδα του τον Βραζιλιάνο άσο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι ιθύνοντες της Αλ Χιλάλ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση στον 32χρονο παίκτη. Το συμβόλαιο του λήγει σε λίγες ημέρες και ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο να παίξει ξανά υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου. Από τη στιγμή που ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ζητήσει να αποκτηθεί ο παίκτης όλα δείχνουν ότι θα πει το “ναι”. Και ότι θα ολοκληρωθεί ο «γάμος» τις επόμενες ημέρες.

Δείτε ακόμη

Παίκτης της Ντόρτμουντ από την 1η Ιουλίου ο Τόμας Μουνιέ
Ξένοι διαιτητές και στο πρωτάθλημα!
Κρεμάει τα παπούτσια του o Βινς Κάρτερ
Exit mobile version