Σούπερ Λιγκ – Διαιτησία: Διαιτητές της Elite και στα πλέι οφ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Διαιτησία: Διαιτητές της Elite και στα πλέι οφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – Διαιτησία: Η περίοδος… χάριτος για τους Έλληνες διαιτητές πέρασε ανεπιστρεπτί και για τη Σούπερ Λίγκα, αφού τοποθετήθηκαν ξένοι στα πλέι οφ!

25.06.2020 | 19:56

Σούπερ Λιγκ – Διαιτησία: Η περίοδος… χάριτος για τους Έλληνες διαιτητές πέρασε ανεπιστρεπτί και για τη Σούπερ Λιγκ, αφού τοποθετήθηκαν ξένοι στα πλέι οφ! Η ΚΕΔ ήρε την εμπιστοσύνη της προς τους εγχώριους ρέφερι και για τα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου όρισε διαιτητές κατηγορίας Elite. Όπως έγινε γνωστό, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα σφυρίξει ο Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν. Ο συγκεκριμένος είχε σφυρίξει και το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, για το Γιουρόπα Λιγκ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νικολά Ντανό και Σιρίλ Γκρενγκόρ και 4ος ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας). Στο VAR οι Γάλλοι Ζερόμ Μπρισάρ και Βιλί Ντελαζό.

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ. Ο συγκεκριμένος είχε διευθύνει και τον περσινό τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόρστεν Σίφνερ και Μάρκο Ακμούλερ. 4ος ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) και στο VAR ο Γερμανός Σάσα Στέγκεμαν και ο Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής). Το τρίτο ματς των πλέι οφ, ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκό, ορίστηκε να σφυρίξει ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας). Βοηθοί του οι Χρυσούλας Κουρομπύλια (Δ. Αττικής) και Γιάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και 4ος ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά). Στο VAR οι Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας) και Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας).

Σούπερ Λιγκ – Διαιτησία: Ο Κομίνης το ντέρμπι παραμονής

Το κρισιμότερο ματς της ημέρας, ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ξάνθη για τα πλέι άουτ, ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας). Βοηθοί του θα είναι Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας) και Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου) και 4ος ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης). Στο VAR οι Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) και Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου). Στο επίσης σημαντικό παιχνίδι του Αγρινίου, μεταξύ Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης «άρχοντας» θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων). Το ματς ανάμεσα σε Βόλο-Λαμία θα σφυρίξει ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), ενώ στο Ατρόμητος-Λάρισα ορίστηκε ο Αριστείδης Βάτσιος (Δ. Αττικής).

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο 27/6

19:15 Πανιώνιος-Ξάνθη: Κομίνης (Μπαλτάς, Κόλλις, 4ος Κουμπαράκης, VAR: Φωτιάς, Παπαδάκης)

21:30 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Καραντώνης (Κουρομπύλια, Καραγκιζόπουλος, 4ος Τσαμούρης, VAR: Σκουλάς, Πάτρας)

Κυριακή 28/6

19:15 Άρης-ΠΑΟΚ: Τσβάιερ (Σίφνερ, Αχμίλερ, 4ος Τσήλος, VAR: Στέγκεμαν, Μπούξμπαουμ)

19:30 Παναιτωλικός-Αστέρς Τρίπολης: Τσαγκαράκης (Νικολακάκης, Αϊνάλης, 4ος Μαλούτας, VAR: Ευαγγέλου, Σπυρόπουλος)

21:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Τουρπέν (Ντανός, Γκριγκόρ, 4ος Μανούχος, VAR: Μπρισάρ, Ντελαζό)

Δευτέρα 29/6

19:30 Βόλος-Λαμία: Κατσικογιάννης (Πάγκαλος, Καλαμπόκης, 4ος Βρέσκας, VAR: Σέζος, Σαμοΐλης)

20:00 Ατρόμητος-Λάρισα: Βάτσιος (Μ.Δημόπουλος, Φίλος, 4ος Τζοβάρας, VAR: Κοτσάνης, Μεϊντάνας).

Δείτε ακόμη

Κρεμάει τα παπούτσια του o Βινς Κάρτερ
Ανεγκέφαλοι βανδάλισαν το γκράφιτι του mvp στο Παλαιό Φάληρο
Ψήνεται επιστροφή Κάναντι στον Ατρόμητο!
Exit mobile version