Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Έρχεται πρόταση για τον Ιταλό!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Έρχεται πρόταση για τον Ιταλό!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Το ενδιαφέρον της Αλ Αΐν για τον Ντανιέλε Βέρντε είναι πλέον και επίσημο, όπως ενημέρωσαν από την ομάδα των Εμιράτων!

23.06.2020 | 13:20

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Το ενδιαφέρον της Αλ Αΐν για τον Ντανιέλε Βέρντε είναι πλέον και επίσημο, όπως ενημέρωσαν από την ομάδα των Εμιράτων! Οι Άραβες γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να κάνουν τον Ιταλό άσο δικό τους. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στην ΑΕΚ για την αγορά του, με το ποσό να παραμένει προς το παρόν άγνωστο. Η Αλ Αΐν θέλει εξτρέμ και ο Βέρντε φέρεται να είναι η πρώτη της επιλογή, γι’ αυτό και αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αραβικός σύλλογος θα κάνει την κίνησή του μέσα στο επόμενο 10ήμερο. Προς το παρόν παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του ίδιου του παίκτη και αν θα τον ενδιέφερε αυτή η προοπτική.

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ κινείται για να τελειώσει θετικά το θέμα του Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο 25χρονος Πολωνός άσος αποτελεί προτεραιότητα για την Ένωση, που βρίσκεται πλέον στο στάδιο των τελικών διαπραγματεύσεων για την αγορά του. Οι κιτρινόμαυροι έχουν προς το παρόν μια μικρή διαφορά με την Αχμάτ Γκρόζνι, που δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις από το θέμα αυτό, με τους κιτρινόμαυρους να θεωρούν δεδομένη την παραμονή του. Αν όλα πάνε καλά ο Σιμάνσκι θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Νέα προσπάθεια για Αραούχο

Η διορία που είχε στη διάθεσή της η ΑΕΚ να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Σέρχιο Αραούχο εξέπνευσε. Γι’ αυτό και από την Ένωση πλήρωσαν το «πέναλτι» ύψους 200 χιλ. ευρώ που είχε συμφωνηθεί με τη Λας Πάλμας. Ωστόσο, το ενδεχόμενο παραμονής του στους κιτρινόμαυρους είναι ανοικτό. Η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την ισπανική ομάδα για τον εκ νέου δανεισμό του Αραούχο. Με την προοπτική να υπάρξει συμφωνία για νέα οψιόν αγοράς, το επόμενο καλοκαίρι! Η υπόθεση δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο από τη Λας Πάλμας δεν είναι τελείως αρνητικοί στην προοπτική αυτή. Φαίνεται πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται και η ισπανική ομάδα ίσως ανάψει το πράσινο φως για τον εκ νέου δανεισμό του.

Δείτε ακόμη

Κλείνουν τα εισιτήρια για τον τελικό του κυπέλλου
Σε δύσκολη θέση η Μπέρνλι από την ανοησία ενός οπαδού της
Γιούβε και Μίλαν πέρασαν από Μπολόνια (0-2) και Λέτσε (1-4)
Exit mobile version