Serie A’ – αγωνιστικό: Άνετα διπλά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A’ – αγωνιστικό: Άνετα διπλά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A’ - αγωνιστικό: Ανετες νίκες τα φαβορί, πλην της Φιορεντίνα που αναγκάστηκε σε άβολη ισοπαλία απέναντι στην ουραγό Μπρέσια

23.06.2020 | 02:35

Serie A’αγωνιστικό: Σε σούπερ απόγευμα ο Τσαλχάνογλου οδήγησε τη Μίλαν σε μεγάλο διπλό, 1-4 στη Βία Ντελ Μάρε την Λέτσε. Οι ροσονέρι άνοιξαν στο σκορ στο 26’ (Καστιγιέχο) και ο νεοεισελθείς Γκάμπια στο 54′ έκανε πέναλτι (αυστηρό αν όχι ανύπαρκτο) και ο Μανκόζου ισοφάρισε για τη Λέτσε. Οι Μιλανέζοι …εκνευρίστηκαν και στην επόμενη φάση ο Μποναβεντούρα πέτυχε το 2-1. Μόλις στο 57΄ ο Ρέμπιτς πέτυχε 1-3 και το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 72′ ο Ραφαέλ Λεάο!

Γκέλα είχε το πρόγραμμα για τη Φιορεντίνα με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κάσερες. Παραχώρησε 1-1 εντός έδρας στην ουραγό Μπρέσια που είχε προηγηθεί με τον Ντοναρούμα στο 17′ με πέναλτι που παραχώρησε ο Κάσερες. Στο 29’ η Φιορεντίνα ισοφάρισε με τον Πετσέλα και δύο γκολ της ακυρώθηκαν με την επανέναρξη. Στο 71′ ο Κάσερες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Serie A’ – αγωνιστικό: Eύκολα η Γιούβε

Στο ματς που έκλεισε το χθεσινό πρόγραμμα η Γιούβε πέρασε άνετα από την Μπολόνια 0-2 χάρη στα τέρματα από το πρώτο ημίχρονο των Ρονάλντο (23’ πεν.) και Ντιμπάλα (36’). Στην επανάληψη μπόρεσε να ρίξει ρυθμό και να γίνει συντήρηση δυνάμεων, αλλά στο 90’ έχασε τον Ντανίλο που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Δείτε ακόμη:

Κατέβασε… ρολά η Σούπερ Λιγκ 2!
“Φέρτε πρώτα τα λεφτά και μετά στο καλό”
Η μπασκετική ΑΕΚ έκλεισε το νέο της «σπίτι»!
Exit mobile version