Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Προσγειωμένος ο Βόκολος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Προσγειωμένος ο Βόκολος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Προσγειωμένος εμφανίστηκε μετά τη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί της Λαμίας ο Λεωνίδας Βόκολος, αποδίδοντας τα εύσημα στους παίκτες.

22.06.2020 | 23:44

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Προσγειωμένος εμφανίστηκε μετά τη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί της Λαμίας ο Λεωνίδας Βόκολος, αποδίδοντας τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του. Ο τεχνικός του Πανιωνίου δήλωσε χαρούμενος που έχει αυτούς τους παίκτες, ωστόσο στη συνέχεια φρόντισε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι υπάρχουν μπροστά άλλοι τέσσερις τελικοί για τον Πανιώνιο, που δεν έχει πετύχει τίποτε ακόμη. «Σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια περισσεύουν όταν έχεις απέναντι σου ποδοσφαιριστές σαν αυτούς οι οποίοι το πρώτο στοιχείο που έχουνε είναι η κατάθεση ψυχής. Συγχαρητήρια σε αυτούς τους παίκτες που πιστέψανε στον εαυτό τους. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές», τόνισε αρχικά ο Λεωνίδας Βόκολος.

«Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές, έχουμε άλλους 4 τελικούς. Από αύριο πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να χαρούμε αυτή τη μεγάλη νίκη κι από αύριο να κατεβάσουμε το κεφάλι και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ξάνθη», συνέχισε ο τεχνικός του Πανιωνίου, ενώ ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Τσιλούλη σχολίασε: «Ο Τσιλούλης είχε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό καιθα ξέρουμε αύριο. Θα προετοιμαστούμε είτε με τον Τσιλούλη, είτε χωρίς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι κι όλοι να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό».

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Χωριανόπουλος: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Από πλευράς Λαμίας μίλησε ο βοηθός του Άκη Μάντζιου, Γιώργος Χωριανόπουλος, ο οποίος σχολίασε: «Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με υψηλό κίνητρο. Υψηλό κίνητρο βέβαια είχαμε και εμείς, αλλά για διαφορετικό λόγο. Δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε τη διπλή ζώνη άμυνας. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Είναι αρνητικό αποτέλεσμα και εκτός προγράμματος. Θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε στο κόλπο της έβδομης θέσης, με ότι αυτή συνεπάγεται. Αποδεδειγμένα από το πρώτο ματς των πλέι-άουτ δείξαμε πως έχουμε υψηλό κίνητρο. Δυστυχώς όμως σήμερα δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την απόδοση των παιδιών. Συνεχίζουμε…».

Δείτε ακόμη

Γρηγορίου: «Το γκολ στις καθυστερήσεις μας έδωσε ψυχολογία»
ΜακΛάρεν: Της φρενάρουν το δάνειο-ανάσα για ρευστότητα
Στην «ανάσα» ο Πανιώνιος, 1-0 τη Λαμία
Exit mobile version