Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ήταν ντέρμπι με τα όλα του!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ήταν ντέρμπι με τα όλα του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ντέρμπι από τα… παλιά θύμισε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και το Βόλο, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 3-1.

22.06.2020 | 22:31

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ντέρμπι από τα… παλιά θύμισε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και το Βόλο, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 3-1. Το ματς τα είχε όλα, αποβολές, ρυθμό, ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι, ανατροπή και τέσσερα γκολ! Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γκάμπριελ Τόρζε, ο οποίος σκόραρε δις γυρίζοντας το παιχνίδι για τους βυσσινί. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο ματς. Έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 10’ να ανοίξουν το σκορ, από τα 11 βήματα. Ο Φεράρι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μάρκοβιτς και ο Μάντζης το εκτέλεσε, αλλά ο Κρίστινσον απέκρουσε. Στην επαναφορά ο Ζοάο σούταρε, με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ της ΑΕΛ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ό,τι δεν κατάφερε στο 11’, το πέτυχε στο 15’ ο Βόλος. Μετά από γύρισμα του Γκουαροτσένα, ο Τσοκάνης προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ. Το ματς δεν είχε αξιοσημείωτες ευκαιρίες ως το φινάλε του ημιχρόνου, το σημείο όπου έγιναν όλα. Στο 44’ η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γκαζάλ με δεύτερη κίτρινη. Ωστόσο, στο τέταρτο λεπτό καθυστερήσεων η ισορροπία αποκαταστάθηκε σε όλα τα επίπεδα. Ο Οικονόμου υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Τόρζε ανέλαβε την εκτέλεση του και διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Το γύρισε στο φινάλε

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος αρχικά πίεσε, όμως γρήγορα η ΑΕΛ ισορρόπησε και προσπάθησε για την ανατροπή. Τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους έγιναν δύσκολα, όταν στο 67’ αποβλήθηκε ο Λυράτζης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι βυσσινί πίεσαν και δικαιώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 83’ ο Τόρζε με ωραία ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μελίσσα και έκανε το 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 93’ ο Μπούστος με πλασέ, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ασούμπρε.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: 45+5′, 83’ Τόρζε, 93’ Μπούστος – 5’ Τσοκάνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 36′ Γκαζάλ, 77′ Μπούστος, 88′ Φιλίπ, 90′ Τόρζε – 38′ Φεράρι, 45+3′ Οικονόμου, 60 Λύρατζης, 78 Μουνίθ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 44′ Γκαζάλ – 45+4′ Οικονόμου, 67′ Λύρατζης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας), Τζιουβάρας (Κοζάνης), Μαυρουδής (Ηρακλείου).

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μουζέκ (77′ Φιλιπ), Μάρκοβιτς (53′ Μάρκοβιτς), Μιχαήλ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς (64′ Ηλιάδης), Σετσέροβιτς (76′ Μπούστος), Βινίσιους, Γκαζάλ, Τόρζε, Παπάζογλου (63′ Ασούμπρε).

ΒΟΛΟΣ (Σ. Ξηροφώτος): Μελίσσας, Φεράρι, Οικονόμου, Διαμάντης, Λύρατζης, Μαξ, Τσοκάνης (54′ Μπαλογιάννης), Ρούμπεν Ζοάο (87′ Κυζιρίδης), Γκουαροτσένα (87′ Τόρες), Τσαούσης (46′ Δημόπουλος), Μάντζης (54′ Μουνίθ).

Δείτε ακόμη

Τον 16χρονο μέσο Μπέλιγχαμ της Μπέρμιγχαμ πήρε η Μπορούσια
Σαρδινέρο και με τη… βούλα στον ΟΦΗ
Έχασε τη ζωή της μετά τη γέννα η κορυφαία σκοπεύτρια της Ευρωπης
Exit mobile version