Σερβία – τραγωδία: Γέννησε και “έσβησε”!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σερβία – τραγωδία: Γέννησε και “έσβησε”!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σερβία - τραγωδία: Μόλις στα 31 της έφυγε από τη ζωή η Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς, σκοπεύτρια κορυφής και νικήτρια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 

22.06.2020 | 20:30

Σερβίατραγωδία: Θρήνος στη Σερβία για την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην σκοποβολή Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς, η οποία μόλις στα 31 της έχασε χάνει τη ζωή της αμέσως αφότου έφερε στην ζωή το παιδί της. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Σερβίας, η νεαρή αθλήτρια υπέφερε από προ εκλαμψία, που είναι μια από τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες επιπλοκές της κύησης.

Η 31χρονη αθλήτρια, κατέκτησε φέτος την 1η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της σκοποβολής στα 10 μέτρα με αεροβόλο που διεξήχθη Πολωνία. Εκεί που η Ελληνίδα αθλήτρια Άννα Κορακάκη είχε πάρει την 3η θέση. “Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωή της”, ανακοίνωσε η Σκοπευτική Ομοσπονδία της Σερβίας.

Σερβία – τραγωδία: Η ανάρτηση της Κορακάκη

Στη μεγάλη αυτή απώλεια αναφέρθηκε μέσω μιας ανάρτησής της η Άννα Κορακάκη που στο παρελθόν πάλεψε απέναντί της για την πρώτη θέση στην σκοποβολή. “Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα «γιατί». Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια … Μπομπάνα, φεύγεις τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ … Αναπαύσου εν ειρήνη”.

Δείτε ακόμη:

Τα βλέμματα στη Λαμία
Τέσσερα ΣΚΟΡ και ενισχυμένο ΓKANIAN στη συγκέντρωση της Δευτέρας στο Markopoylo Park
Πέρασε πρώτη στην ισοβαθμία η Ρεάλ Μαδρίτης
Exit mobile version