Γαλλία- Μαρσέιγ: Ελεύθερος ο Μήτρογκολ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλλία- Μαρσέιγ: Ελεύθερος ο Μήτρογκολ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γαλλία- Μαρσέιγ: Τα οικονομικά των Μαρσεγέζων οδηγούν Μήτρογλου και Στρόοτμαν στην έξοδο να αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους

22.06.2020 | 11:46

Γαλλία – Μαρσέιγ: Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα κληθεί να αποφασίσει ο Κώστας Μήτρογλου, αφού στη Μαρσέιγ έχουν αποφασίσει να τον αφήσουν ελεύθερο. Αυτό προκύπτει από δημοσιεύματα που εκπορεύονται απ τη Γαλλία. Ειδικότερα, στο ρεπορτάζ που δημοσιεύει η L’ Equipe, ο Κώστας Μήτρογλου θα αποτελέσει παρελθόν από την Ολιμπίκ. Παρελθόν, ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον γαλλικό σύλλογο.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γαλλικός σύλλογος, είναι πολλά γι’ αυτό και ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Ζακ Ανρί Ειρό, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μειώσει τη μισθοδοσία. Σε αυτή την προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της οικονομικής ατζέντας της, και προκειμένου να γλιτώσει τα 2 εκατ. ευρώ του Ελληνα διεθνούς στράικερ, η διοίκηση της Μαρσέιγ φέρεται έτοιμη αν τον αφήσει να φύγει χωρίς μεταγραφή. Να του δώσει την ελευθέρας του!

Γαλλία- Μαρσέιγ: Και ο Στρόοτμαν στην έξοδο

Ο ατζέντης του Μητρογλου διέψευσε ενδεχόμενη αποχώρηση του πελάτη του από τη Μαρσέιγ, όμως τα ρεπορτάζ επιμένουν. Μαζί με τον Μήτρογλου, η μπάλα της οικονομικής δυσπραγίας πήρε και τον Κέβιν Στρούτμαν. Αμφότεροι έχουν ισχυρά βιογραφικά, πάντως, δεν αναμένεται να έχουν πρόβλημα ανεύρεσης ποδοσφαιρικής στέγης. 

Δείτε ακόμη:

Τα βλέμματα στη Λαμία
Τέσσερα ΣΚΟΡ και ενισχυμένο ΓKANIAN στη συγκέντρωση της Δευτέρας στο Markopoylo Park
Πέρασε πρώτη στην ισοβαθμία η Ρεάλ Μαδρίτης
Exit mobile version