Ντέρμπι “αιωνίων” – Τηλεόραση: Ο νικητής Ρενέ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντέρμπι “αιωνίων” – Τηλεόραση: Ο νικητής Ρενέ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ντέρμπι “αιωνίων” - Τηλεόραση: Μετά από χρόνια επανεμφανίζεται ζωντανά στο κοινό ο Ρενέ Χένρικσεν έχοντας βγει νικητής στη μάχη της ζωής του!

20.06.2020 | 10:02

Ντέρμπι “αιωνίων”Τηλεόραση: Στο πλαίσιο των ντέρμπι των ελληνικών πλέι οφ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και το τηλεοπτικό ραντεβού. Στο συνδρομητικό κανάλι με τις φάσεις, την ανάλυση, τι δηλώσεις και την κριτική από βετεράνους άσους. Ενόψει του ντέρμπι ‘αιωνίων” στο “Γ. Καραϊσκάκης” η δημοσιογραφική ομάδα των Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκου Δούσκα θα παρουσιάσουν το pre game και το post game. Καλεσμένοι, μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και νυν προπονητής Νίκος Αναστόπουλος. Η έκπληξη έρχεται από το Skype όμως!

Απέναντι στον Αναστό θα βρεθεί ο παλιός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού Ρενέ Χένρικσεν. Ο Δανός έχει αγαπηθεί από τον μέσο οπαδό του Παναθηναϊκού, αλλά κυρίως χαίρει του σεβασμού και της εκτίμησης όλων των Ελληνων ποδοσφαιρόφιλων! Στα έξι του χρόνια στη χώρα μας ο Χένρικσεν έκανε 136 εμφανίσεις πρωταθλήματος. Το δε ήθος του αλλά και η αγωνιστική του επάρκεια αναγνωρίστηκε από οπαδούς ανεξαρτήτως χρώματος και προέλευσης!

Ντέρμπι “αιωνίων” – Τηλεόραση: Η νίκη επί του καρκίνου

Ο Χένρικσεν πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Εδωσε μάχη για τη ζωή του με την επάρατη νόσο και πλέον βγαίνει νικητής, δυνατός όσο παλιά! Κάτι που χαροποιεί τους πάντες βέβαια. Ο Δανός άλλοτε κεντρικός μπακ είναι συνεργαζόμενος με τον ΠΑΟ ως σκάουτ των πρασίνων στην πατρίδα του.

Δείτε ακόμη:

Μάχη σε διπλό μέτωπο στο ΟΑΚΑ
Μονόπλευρο ενδιαφέρον στην Τούμπα
Μάχες επιβίωσης και Ευρώπης στη Γερμανία!
Exit mobile version