Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταύρος Βαρθαλίτης – Ίνσταγκραμ: Στο κόκκινο ο λογαριασμός του νικητή MasterChef4
LIFESTYLE

Σταύρος Βαρθαλίτης – Ίνσταγκραμ: Στο κόκκινο ο λογαριασμός του νικητή MasterChef4

Σταύρος Βαρθαλίτης - Ίνσταγκραμ: Δεν φαντάζεστε πόσους followers πήρε στο Instagram μετά τη νίκη στο Master Chef .

Σταύρος Βαρθαλίτης – Ίνσταγκραμ: Κατάφερε να φτάσει έως τον τελικό του τέταρτου κύκλου του MasterChef και να αναδειχτεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef, καθώς κέρδισε τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ! Ο 24χρονος Σταύρος Βαρθαλίτης συγκέντρωσε 54 βαθμούς έναντι 43 του Σταυρή Γεωργίου και η νίκη του ήταν ξεκάθαρη! Όπως όλα δείχνουν, εκτός από το χρηματικό έπαθλο, κέρδισε και την αγάπη του κοινού. Απόδειξη αποτελούν και οι διαδικτυακοί του φίλοι, οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς.

Όπως αποκάλυψαν δημοσιογράφοι στο “Πρωϊνό”, το Instagram του νικητή του MasterChef 4“χτύπησε” κόκκινο! Συγκεκριμένα, έκαναν γνωστό πως ο Σταύρος Βαρθαλίτης όταν ξεκίνησε το ριάλιτι μαγειρικής είχε μόνο 1,000 followers στο InstagramΜέχρι την επόμενη ημέρα του τελικού έφτασε τις 38,000 ενώ σήμερα μετράει πάνω από 60,000 διαδικτυακούς φίλους! Οι ακόλουθοι του  παρατήρησαν επίσης πως δεν αποχωρίζεται το γούρι του που δεν είναι άλλο από τα γυαλιά του σύμφωνα με τις τελευταίες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο Σταύρος στο Ιnstagram του !

https://www.instagram.com/p/CBky-JzAyRs/?utm_source=ig_embed

Masterchef: Τα νυχτοπερπατήματα του Βαρθαλίτη με τον Σταυρή

Ο Σταύρος και ο Σταυρής γνωρίστηκαν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής και έγιναν καλοί φίλοι. Ο Σταύρος δεν πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του γιατί, όπως ανέφερε είχε δίπλα τον κολλητό του και ο Σταυρής είπε ότι έχει πια έναν κολλητό και αυτός είναι ο Σταύρος! Μετά τον μεγάλο τελικό οι δυο τους διασκέδασαν τη δυνατή φιλία τους που εξελίχθηκε μέσα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ανέφεραν πως ” Η φιλία μας θα κρατήσει πολλά χρόνια”. Επίσης μίλησαν για τα μελλοντικά τους σχέδια, αλλά συζήτησαν και  για το τέλος του Masterchef.

Δείτε ακόμη

Η Συνατσάκη αποκάλυψε τη συνεργασία της με τους Alcatrash
Η φωτογραφία της Ηλιάννας από της διακοπές της με τον Σνικ
Χριστοπούλου: «Μακάρι να βρουν ωραία αγόρια στο GNTM3»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις