ΝΒΑ – Λέικερς: Οχετός άνευ προηγουμένου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – Λέικερς: Οχετός άνευ προηγουμένου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΝΒΑ - Λέικερς: Γράμμα οπαδού των Λέικερς που ξεχειλίζει από ρατσισμό και μίσος έφερε στη δημοσιότητα η ιδιοκτήτρια των “λιμνάνθρωπων”, Τζίνι Μπας

19.06.2020 | 22:39

ΝΒΑΛέικερς: Οι ανεγκέφαλοι δεν έχοουν πατρίδα, διαβατήρια, ταυτότητα, χρώμα και θρησκεία. Και αυτό αποδεικνύεται ακόμα μία φορά. Ένας φίλος των Λέικερς έστειλε δακτυλογραφημένη επιστολή με την οποία εξαπέλυσε αισχρή επίθεση στην ιδιοκτήτρια των Λέικερς, Τζίνι Μπας. Η ισχυρή γυνή των θρυλικών “λιμνάνθρωπων”  δεν δίστασε να γελοιοποιήσει τον …δράστη και έδωσε στην δημοσιότητα το γράμμα, το οποίο -μεταξύ άλλων- ξεχείλιζε από ρατσισμό! 

Η Τζίνι, μάλιστα, εξήγησε και στο σχετικό ποστάρισμα στο Instagram, δεν κράτησε κρυφό το γράμμα και αποφάσισε να το δώσει στην δημοσιότητα για να κάνει γνωστό σε όλους τον οχετό ορισμένων! “Αγαπητή πόρνη, ύστερα από 60 χρόνια ως φανατικός φίλαθλος των Λέικερς σου λέω να πας στον δ@@βολο μαζί με τους υπερτιμημένους αρ@@ηδες προδότες και το ΝΒΑ. Πήγαινε στον δ@@βολο για να βρεις τον γ@@μενο Κόμπι Μπράιαντ. Τζο”!

ΝΒΑ – Λέικερς: H απάντηση της Τζίνι

Τι απάντησε η Μπας και το ανήρτησε στο ποστάρισμά της; “Μετά από αρκετή σκέψη, αποφάσισα να μοιραστώ αυτό το γράμμα που έλαβα τη Δευτέρα, έτσι ώστε να δουν όλοι πόσο μίσος υπάρχει εκεί έξω. Αυτό συμβαίνει στον κόσμο μας ΣΗΜΕΡΑ. Είναι αληθινό, υπάρχει. Προς τον Τζο: Σε έκανε να νιώσεις καλύτερα που έστειλες αυτό το γράμμα; Ήταν χάσιμο χρόνου όλο αυτό που έκανες, ενώ σπατάλησες ενέργεια και γραμματόσημο. (Σε ευχαριστώ που άφησες και τη διεύθυνσή σου). Γιατί δεν κοιτάζεις τον καθρέφτη για να δεις την ασχήμια σου; Γιατί εγώ αρνούμαι να το κάνω. Έχω λάβει πολλά τέτοια γράμματα όλα αυτά τα χρόνια. Η συμβουλή που μου δίνουν; Να τα αγνοήσω. Το έκανα, αλλά όχι πια. Σήμερα, ζητώ από τους λευκούς φίλους μου να αναγνωρίσουμε όλοι μαζί τον ρατσισμό που υπάρχει στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο. Σταματήστε να τον αγνοείται. Πρέπει όλοι να γίνουμε καλύτεροι”.

Δείτε ακόμη:

Μπενζεμά και Ασένσιο καθάρισαν για τη Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΙΜΠΑ: Σε 88 χρόνια τέσσερις Γενικοί Γραμματείς με το ζόρι!
Πιτίνο: Πεδίο μάχης, ούτε Ελληνες-Τούρκοι τέτοιο μίσος!
Exit mobile version