Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρκέλλα βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η απαγωγέας αφήνει τη 10χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η απαγωγέας αφήνει τη 10χρονη

Μαρκέλλα βίντεο ντοκουμέντο: Τα χαρακτηριστικά της προσπάθησε να αλλάξει ξυρίζοντας το κεφάλι της η κοκκινομάλλα γυναίκα, η οποία φέρεται να άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα λίγα μέτρα έξω από το σχολείο της μετά την αναγνώρισή της από την 10χρονη και την ταυτοποίησή της.

Μαρκέλλα βίντεο ντοκουμέντο: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (17/6) η κοκκινομάλλα που φέρεται να απήγαγε τη Μαρκέλλα από τη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στα ίχνη της «κοκκινομάλλας» εδώ και δύο ημέρες, αφού από την πρώτη στιγμή ήταν η βασική ύποπτη για την αρπαγή της 10χρονης. Όταν τελικά την εντόπισαν στην Παραλία της Κατερίνης, διαπίστωσαν ότι η μυστηριώδης γυναίκα είχε κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά της -είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της – στην προσπάθειά της να μην εντοπιστεί από τις Αρχές, καθώς είχε μάθει ότι την αναζητούν με βάση και το χρώμα των μαλλιών της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοιραίο λάθος που έκανε η περίπου 40 χρονών γυναίκα, ήταν το ταξί που πήρε για να την μεταφέρει από την Καλαμαριά στην Κατερίνη.

Η γυναίκα την οποία αναζητούσαν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές προσήχθη και κρατείται ως ύποπτη, ενώ σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, είναι θέμα ωρών η προσαγωγή της να μετατραπεί σε σύλληψη. Η ύποπτη γυναίκα φέρεται να άρπαξε την μικρή από τη περιοχή της Τούμπας και μετά από περίπου 40 ώρες να την άφησε στην περιοχή της Καλαμαριάς. Η προσαγωγή της και η ανάκριση της από τους αστυνομικούς αναμένεται να φωτίσει σκοτεινά σημεία της υπόθεσης καθώς και τα κίνητρα της αρπαγής. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές Αρχές έφεραν στην Ασφάλεια μέλη της οικογένειας της «κοκκινομάλλας», πιθανότατα για να εξακριβώσουν την ταυτότητά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει άλλο ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον της μικρής και θεωρείται ως πρόσωπο-κλειδί, τόσο για την υπόθεση της απαγωγής, όσο και για το οικογενειακό παρελθόν της 10χρονης.

Δείτε ακόμη

Πανικοβλημένη φίλη της 35χρονης – Μάλλον ήταν το επόμενο “θύμα”
Με κανονικούς γιατρούς εξέταζε ο 47χρονος απατεώνας – Πού “ψάρευε” πελάτες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις