Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάμε βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς: Η νέα τουριστική καμπάνια
ΕΛΛΑΔΑ

Πάμε βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς: Η νέα τουριστική καμπάνια

Πάμε βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς: Με την συμμετοχή αφιλοκερδώς από διακεκριμένες προσωπικότητες, άρχισε η νέα τουριστική καμπάνια για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

Πάμε βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς: Νέα τουριστική καμπάνια για το Βόρειο Αιγαίο με γνωστές προσωπικότητες από τις τέχνες, την τηλεόραση και τον αθλητισμό και στόχο τον εσωτερικό τουρισμό. Έτοιμα να υποδεχτούν τουρίστες είναι τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και νέα ώθηση στον τουρισμό τους θα δώσουν τα έξι βίντεο της φετινής τουριστικής καμπάνιας με τίτλο «Πάμε Βόρειο Αιγαίο για Διακοπές Αλλιώς». Στις ομορφιές, στις γεύσεις και τις εμπειρίες που θα ζήσει ο επισκέπτης σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λήμνο, Ικαρία, Φούρνους, Οινούσσες, Ψαρά, Άγιο Ευστράτιο, αναφέρονται τα προωθητικά βίντεο που παρουσιάστηκαν την Παρασκευή σε ειδική εκδήλωση, παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κ. Μουτζούρη.

Στην τουριστική καμπάνια συμμετέχουν αφιλοκερδώς προσωπικότητες που έχουν διακριθεί στον χώρο των τεχνών, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και έλκουν την καταγωγή τους από τα νησιά, μιλώντας για τον τόπο τους από καρδιάς, με λόγο βιωματικό που εστιάζει στο να μεταφέρει αυθεντικές εμπειρίες. Συγκεκριμένα στα βίντεο συμμετέχουν η Μιμή Ντενίση σε ρόλο πρέσβειρας και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ναταλία Γερμανού, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Χριστόφορος Μερούσης, οι οποίοι κατάγονται από τα συγκεκριμένα νησιά.

Πάμε βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς: «Τα νησιά μας είναι μια μεγάλη αγκαλιά»

«Τα νησιά του Β. Αιγαίου είναι ένας παράδεισος. Είναι όλα τόσο υπέροχα. Έχουν όμορφα χωριουδάκια, κρυστάλλινα νερά, παραλίες υπέροχες, δάση, μικρές πολιτείες, εξαιρετική μαγειρική, κατοίκους φιλόξενους και βέβαια τέχνη και Ιστορία με άρωμα Μικράς Ασίας. Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου είναι μια μεγάλη αγκαλιά που μας περιμένει όλους για να κάνουμε αξέχαστες διακοπές», τονίζει η Μιμή Ντενίση στο γενικό βίντεο.

Πάμε βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς: Στόχος ο εσωτερικός τουρισμός

Όπως δήλωσε ο κ. Μουτζούρης κατά την παρουσίαση, στόχος των προωθητικών βίντεο είναι κυρίως η προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού. Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως οι δομές υγείας στην περιοχή είναι σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο που προκύψει στο πλαίσιο της πανδημίας του κορωνοϊού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στο πλαίσιο της επίσκεψής του είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, με τουριστικούς πράκτορες και με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μ. Ζορπίδη.

Πάμε βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς: Χίος

Πάμε βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς: Λέσβος

Πάμε βόρειο Αιγαίο για διακοπές αλλιώς: Ικαρία

Δείτε ακόμη

Παγκόσμιο προσκλητήριο Μητσοτάκη στην Ελλάδα, με ένα μαγικό φόντο
Κάλεσμα Μητσοτάκη από την Σαντορίνη: «Ελάτε στην Ελλάδα για διακοπές, είναι μία ασφαλής χώρα»
Η «Καρυάτιδα» του κινηματογράφου στην πρώτη της ταινία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις