Σούπερ Λιγκ-Άρης: Ίσως καταθέσουν αίτημα στην ΚΕΔ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Ίσως καταθέσουν αίτημα στην ΚΕΔ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Την επιθυμία τους να γίνει η ρεβάνς με την ΑΕΚ παρουσία ξένων διαιτητών εξέφρασαν από τον Άρη και ίσως καταθέσουν αίτημα στην ΚΕΔ.

16.06.2020 | 18:37

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Την επιθυμία τους να γίνει η ρεβάνς με την ΑΕΚ παρουσία ξένων διαιτητών εξέφρασαν από τον Άρη. Οι κίτρινοι έχουν ρίξει όλο το βάρος στο ματς αυτό. Για τον λόγο αυτό θέλουν να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ήδη έστειλαν επιστολή με την οποία ζητούν την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, ενώ τώρα σκέφτονται να αιτηθούν για ξένους διαιτητές. Ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ένωση, στις 24/6, οι Θεσσαλονικείς εκφράζουν προβληματισμούς για την παρουσία Ελλήνων ρέφερι. Έτσι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να καταθέσουν επίσημο αίτημα στην ΚΕΔ, να έρθουν διαιτητές από το εξωτερικό!

Στο αγωνιστικό κομμάτι στον Άρη ξεκίνησαν την προετοιμασία για τις δύο κολλητές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στους κίτρινους προέκυψε ένα νέο πρόβλημα που έχει να κάνει με τον Διαμαντόπουλο. Το πρόγραμμα σήμερα ήταν αφιερωμένο σε ασκήσεις ευκινησίας και παιχνίδια κατοχής. Ο άσος του Άρη ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν προπονήθηκε σήμερα. Παράλληλα, υπήρξαν νέες επαφές της διοίκησης με τους Ματίγια και Γκάμα και ο πρώτος είναι κοντά στο να ανανεώσει. Με τον δεύτερο θα υπάρξει νέο ραντεβού εντός της ημέρας και ίσως λήξει οριστικά και αυτό το θέμα.

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Άσκησαν έφεση 9 «πρώην»

Σε κίνδυνο μπήκε η υπόθεση αδειοδότησης του Άρη, αφού όπως έγινε γνωστό 9 πρώην παίκτες του κατέθεσαν έφεση! Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, προκύπτουν νέα προβλήματα για τους κίτρινους, που πάντως είναι αισιόδοξοι πως δεν θα έχουν επιπτώσεις. Συγκεκριμένα, από τον Άρη υποστηρίζουν ότι ο νομικός εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, Γιώργος Παναγόπουλος, θα έπρεπε να γνωρίζει τον κανονισμό. Σημειώνουν πως η έφεση αυτή αποτελεί κίνηση για τη δημιουργία εντυπώσεων. Οι 9 παίκτες του Άρη, που έκαναν την έφεση, είναι οι Κουλουχέρης, Καπετάνος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Κοντοβάς, Τριανταφυλλάκος, Βελλίδης, Καζναφέρης και Γκίτκος.

Δείτε ακόμη

Τέλος από την ΑΕΚ ο Βράνιες
Εκλογές τον Ιούλιο στην ΕΠΟ
Επιστροφή των ελληνικών ιπποδρομιών με θέαμα και κέρδη στο Markopoulo Park
Exit mobile version