Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Αν δεν κερδίσει, μπλέκει!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Αν δεν κερδίσει, μπλέκει!

Σούπερ Λιγκ - πλέι άουτ: Δεν έχει περιθώριο γκέλας, ιδίως αν πάρει αποτέλεσμα στην Τρίπολη ο Πανιώνιος - Με Μπέρτο στο Αγρίνιο η ΑΕΛ

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Ο Παναιτωλικός μπήκε σε περιπέτειες μετά την ήττα από τη Λαμία. Πλέον οι τρεις βαθμοί κόντρα στην ΑΕΛ είναι κρίσιμο task στο οποίο καλούνται να αντεπεξέλθουν ο Μάκης Χάβος και οι παίκτες του. Από την άλλη η ΑΕΛ δεν έχει εμφανές κίνητρο. Παρά μόνο την πρωτιά μήπως και δεν παίξουν Ευρώπη ούτε ο ΠΑΟ, ούτε ο Αρης και μπει σφήνα για Europa League η πρώτη ομάδα των πλέι άουτ! Το παιχνίδι ξεκινάει στις 20.00 με διαιτητή τον Σκουλά και βοηθούς του τους Τριανταφύλλου-Στεφανή. VAR π Στάθης Γκορτσιλας.

Ο Μάκης Χάβος είδε τον Ντάλσιο να επιστρέφει στην αποστολή και να υπολογίζεται κανονικά. Όμως δεν τα κατάφερε ο Σίεστεντ και τέθηκε νοκ άουτ. Στη διάθεση του Χάβου τέθηκαν και οι Κνετ, Ταχάρ. Αναλυτικά η αποστολή ενόψει ΑΕΛ: Αλβαρες, Αριγίμπι, Γιαννακόπουλος, Καββαδίας, Κέβιν, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Ρόσα, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ, Φυτόπουλος.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Με Μπέρτο στο Αγρίνιο η ΑΕΛ

Στην αντίπερα όχθη, στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου τέθηκε ο Μανώλης Μπέρτος. Η αποστολή καταρτίστηκε δίχως τους τραυματίες Μόρα, Κάτσε και τον Γκόλια που είναι ξένο σώμα.  Στις επιλογές Γρηγορίου κανονικά και οι Παπάζογλου, Καρανίκας που πιθανότατα θα ξεκινήσουν και βασικοί! Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Νάγκυ, Ασσούμπρε, Μπούστος, Αλί Γκαζάλ, Ηλιάδη, Καρανίκα, Λουφάκη, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτο, Μούζεκ, Παπάζογλου, Πινακά, Σεσέροβιτς, Στελιάνο, Τόρζε, Βινίσιους και Ζίζιτς.

Δείτε ακόμη:

Γκέλα για Σοσιεδάδ, 1-1 με Οσασούνα
Ένινγκ: «Μας στοίχισαν δύο λάθη»
Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν όπως στην Τούμπα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις