35χρονη βιτριόλι νέα: Το check in από μπαρ στο Facebook, η παρακολούθησε και ο κηπουρός

ΕΛΛΑΔΑ

35χρονη βιτριόλι νέα: Το check in από μπαρ στο Facebook, η παρακολούθησε και ο κηπουρός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

35χρονη βιτριόλι νέα: Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

14.06.2020 | 11:41

35χρονη βιτριόλι νέα: Στα μπαρ της Αθήνας χόρευε και γελούσε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα ενώ η 34χρονη έλιωνε στο κλάμα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, για τη ζωή της που σχεδόν έχει διαλυθεί. Όπως διαπιστώνεται μέσα από την σελίδα της 35χρονης στο Facebook, η καθημερινότητα της μετά την επίθεση με το βιτριολι στην Ιωάννα που είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει ανεπανόρθωτα τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της, σημαδεύοντας την για το υπόλοιπο της ζωής της, όχι μόνο δεν άλλαξε, αντίθετα, έδειξε να μην την έχει επηρεάσει καθόλου. Έτσι στις 8 Ιουνίου, περίπου 3 βδομάδες μετά την επίθεση επισκέπτεται γνωστό μπαρ-εστιατόριο του Πειραιά μαζί με φίλες της για να διασκεδάσει και μάλιστα κάνει γνωστή την παρουσία της με check in στη σελίδα της στο Facebook.

Οι φίλες της κι άλλα πρόσωπα από το κοινωνικό της περιβάλλον δεν είχαν προσέξει την παραμικρή αλλαγή στην συμπεριφορά της 35χρονης, έστω και το παραμικρό που θα μπορούσε να κινήσει υποψίες. “Είχε μια φυσιολογική καθημερινότητα, όπως και πριν την επίθεση” λέει στο protothema.gr πρόσωπο που συναναστρεφόταν μαζί της. ” Ενδιαφερόταν μόνο για την προσωπική της ζωή, τι θα φορέσει και που θα διασκεδάσει” προσθέτει.

35χρονη βιτριόλι νέα: Η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα

Φως στις έρευνες των Αρχών που συνεχίζουν αμείωτες, βάζει η μαρτυρία ενός γείτονα της Ιωάννας, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεσή του, ανέφερε ότι είχε δει κάτω από το σπίτι του μια μαυροφορεμένη γυναίκα τέσσερις φορές πριν την επίθεση με το βιτριόλι. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη φορά που είδε τη γυναίκα ήταν στις 22 Ιανουαρίου. Ακολούθησαν οι… επισκέψεις της γυναίκας αυτής στη γειτονιά της Ιωάννας στις 24 και στις 27 Ιανουαρίου και στις αρχές Φεβρουαρίου. Μάλιστα, ο μάρτυρας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι κατά την τρίτη φορά που είδαν τη γυναίκα στη γειτονιά, η σύζυγός του, του είπε πως «κρατούσε στο χέρι μια πλαστική σακούλα, η οποία της έμοιαζε σαν νοσοκομειακός ορός».

Αν επιβεβαιωθεί πως η γυναίκα για την οποία μιλάει ο μάρτυρας είναι το ίδιο πρόσωπο με την κατηγορούμενη, φαίνεται πως η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση μήνες πριν και είχε μελετήσει την κάθε της κίνηση.

35χρονη βιτριόλι νέα: Πώς ο κηπουρός οδήγησε στα ίχνη της

Μία αποκάλυψη για την υπόθεση με το βιτριόλι έκανε η εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο«. Η ομάδα της εκπομπής έφερε στη δημοσιότητα τον τρόπο με τον οποίο οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν την ταυτότητα της 35χρονης και έφτασαν στο σπίτι της. Το πρόσωπο κλειδί της ιστορίας είναι ένας υπήκοος από το Μπαγκλαντές, τον οποίον είχε καλέσει η φερόμενη ως δράστιδα το βράδυ της 29ης Απριλίου από τον ίδιο τηλεφωνικό θάλαμο που έγινε και η κλήση για το ταξί. Αυτό ήταν το μοιραίο λάθος της.

Όταν οι άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν τον υπήκοο Μπαγκλαντές, αυτός τους έδειξε ότι την ίδια ώρα που έλαβε την κλήση από το καρτοτηλέφωνο είχε επικοινωνήσει μαζί του και ένα κινητό, το οποίο η άρση απορρήτου έδειξε ότι ανήκει στην κατηγορούμενη. Η Τατιάνα Στεφανίδου συνομίλησε με τον συγκάτοικο και φίλο αυτού του ανθρώπου και εκείνος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. Αν και δεν θυμόταν πότε ακριβώς επικοινώνησε για πρώτη φορά μαζί του η 35 χρονη, αποκάλυψε ότι εκείνη γνώρισε τον υπήκοο Μπαγκλαντές σε ένα μπαρ και τον ρώτησε αν μπορεί μαζί με άλλα παιδιά να δουλέψουν σε κάποιο μαγαζί που έχει πλένοντας πιάτα. Επίσης, ανέφερε ότι η φερόμενη ως δράστιδα δεν τους είχε επισκεφτεί ποτέ στο σπίτι.

35χρονη βιτριόλι: Τι λένε στο χωριό της

Η κάμερα της εκπομπής Μαζί σου βρέθηκε στο χωριό Σταθά στην Αιτωλοακαρνία, την ιδιαίτερη πατρίδα της φερόμενης ως δράστιδας για την αποτρόπαιη πράξη. Η οικογένειά της είναι συγκλονισμένη και δεν θέλει να κάνει καμία απολύτως δήλωση. Ωστόσο, οι συντοπίτες της κοπέλας μιλούν για ένα καλοσυνάτο κορίτσι, που δεν έδειχνε με τίποτα ικανή για μια τέτοια πράξη.

Η κατάθεση του συντρόφου της 35χρονης

Ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με την κατηγορούμενη, με την κατάθεσή του ανατρέπει τα δεδομένα. «Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου», ανέφερε ο 40χρονος.

Και πρόσθεσε: «Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη, η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

To βίντεο της αποτυχημένης επίθεσης της μαυροφορεμένης με το βιτριόλι

Δείτε ακόμη

Αυτός είναι ο 40χρονος πρώην σύντροφος της 35χρονης – Το “μήλον της Έριδος”
Κεχαγιόγλου για 35χρονη: Λανθασμένη η ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας
«Χωρίσαμε τρεις μέρες πριν την επίθεση με βιτριόλι» – Η κατάθεση του πρώην της Ιωάννας
“Μην ανησυχείς, θα τον διαγράψω” – Ο διάλογος της 35χρονης με την Ιωάννα στο Messenger
Exit mobile version