Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 10χρονη Αχαρνές – εξαφάνιση: Πήγε να πάρει ένα παγωτό και δεν γύρισε, λέει ο πατέρας
ΕΛΛΑΔΑ

10χρονη Αχαρνές – εξαφάνιση: Πήγε να πάρει ένα παγωτό και δεν γύρισε, λέει ο πατέρας

10χρονη Αχαρνές - εξαφάνιση: Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

10χρονη Αχαρνές – εξαφάνιση: Μία νέα εξαφάνιση 10χρονης που σημειώθηκε στις Αχαρνές χθες το βράδυ, έχει κινητοποιήσει τις αρχές. Κι αυτό γιατί η εξαφάνιση της μικρής Ιωάννας συμβαίνει λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Μια υπόθεση που ερευνάται από την Αστυνομία καθώς έχει πολλά σκοτεινά σημεία. Η νέα εξαφάνιση αφορά την 10χρονη Ιωάννα Καραχάλιου, που εξαφανίστηκε από τις 6.30 το βράδυ του Σαββάτου από την περιοχή των Αχαρνών.

Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού που μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Open το παιδί «βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε». Όπως λέει ο ίδιος, το παιδί πήγε λίγο πιο μακριά στη λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές και χάθηκαν τα ίχνη του. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο άνδρας είπε πως κανείς δεν έχει δει το παιδί από χθες, ενώ ο θείος του είπε πως το παιδί άνοιξε την πόρτα και έφυγε και κάνουν έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε λίγες ώρες μετά και έβγαλε αμέσως AMBER ALERT HELLAS. Η Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, έχει ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και φορούσε ακόμα άσπρα παπούτσια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000” καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δείτε ακόμη

Η Μαρκέλλα έδειχνε τα σημάδια στα χέρια – «Θέλουμε να μάθουμε τι έγινε», λένε οι συγγενείς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις