Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: «Η συγκέντρωση έδωσε τη νίκη»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: «Η συγκέντρωση έδωσε τη νίκη»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και τη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ έμεινε ο Μάσιμο Καρέρα.

14.06.2020 | 23:25

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και τη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ έμεινε ο Μάσιμο Καρέρα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ στάθηκε στη συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες του, καθώς αυτή οδήγησε στη νίκη, όπως σημείωσε. Πάντως, ο Ιταλός προπονητής σημείωσε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί για τη συνέχεια, διορθώνοντας τα λάθη της. «Εύκολο δεν είναι τίποτα στο ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα, μια δυνατή ομάδα αλλά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε να παίξουμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες αλλά ξαναλέω ήταν η συγκέντρωση που μας έδωσε τη νίκη», τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο γιατί η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο, είναι συγκεντρωμένη και δεν δίνει ευκαιρίες, αυτή είναι η δύναμη μας», υποστήριξε ο Καρέρα για την απουσία ευκαιριών από τον ΟΦΗ και για τη συνέχεια σχολίασε: «Πάντα μισογεμάτο βλέπω το ποτήρι, χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά. Έχουμε να διορθώσουμε λάθη γιατί κάναμε και λάθη και πρέπει να διορθωθούν. Πρέπει να βελτιωθούμε, είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη αλλά έχει δουλειά ακόμη». Τέλος για την παρουσία του Ολιβέιρα είπε: «Είναι ένας φυσικός επιθετικός, διαφορετικός από τον Πέτρο (σ.σ. Μάνταλο) αλλά όπως είπα και τις προάλλες, δεν τον είχα βάλει από την αρχή γιατί φοβόμουνα να ρισκάρω».

Σούπερ Λιγκ-πλέι οφ: Σίμος: «Έγινε καλή προσπάθεια»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα έμεινε ο Γιώργος Σίμος. «Έγινε μια δυνατή προσπάθεια από τους παίκτες μου και αυτό θέλω να το καταθέσω. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτά τα 10 παιχνίδια με τους δυσκολότερους αντιπάλους του πρωταθλήματος. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όταν το 42′ είσαι πίσω στο σκορ, ενώ στο δοκάρι δεν ισοφαρίζουμε είναι και πνευματική δοκιμασία απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους. Θα μας βοηθήσουν, θα φτιάξουμε τον χαρακτήρα μας ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά», ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Αναφορικά με το κίνητρο που είχε η ΑΕΚ για τη 2η θέση ο προπονητής των Κρητικών σχολίασε: «Κι εμείς είχαμε το προσωπικό μας κίνητρο, όπως θα έχουμε σε όλους τους αγώνες, να μεγαλώσουμε σαν ομάδα. Μπήκαμε σε αυτά τα παιχνίδια με αυτό τον στόχο, κάναμε την υπέρβαση μας αλλά δεν σταματάει εδώ. Θέλουμε να δημιουργήσουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα για τη νέα χρονιά. Δεν έπρεπε να πάμε στο ημίχρονο, χάνοντας αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς, αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, όπως και ο αγώνας με τον Αρη. Είναι τέτοια η ποιότητα των αντιπάλων που μια λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει έναν αγώνα. Αλλά δεν έχω κανένα παράπονο  από τους ποδοσφαιριστές μου. Αντιθέτως έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια, τους συγχαίρω γι’ αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε και να φτιάξουμε τον χαρακτήρα μας».

Δείτε ακόμη

Ισοπαλία «βάλσαμο» για Λεβερκούζεν, 1-1 με Σάλκε
Η ΑΕΚ σε θέση… Τσάμπιονς Λιγκ
Ο “τίμιος γίγαντας” και η αφετηρία της μπασκετικής απογείωσης!
Exit mobile version