Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 35χρονη βιτριόλι – Ιωάννα: Η συνομιλία των δύο γυναικών στο Facebook
ΕΛΛΑΔΑ

35χρονη βιτριόλι – Ιωάννα: Η συνομιλία των δύο γυναικών στο Facebook

35χρονη βιτριόλι - Ιωάννα: Η Ιωάννα και η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι δεν ήταν άγνωστες, όπως όλα δείχνουν.

35χρονη βιτριόλι – Ιωάννα: Την τηλεφωνική επικοινωνία της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με την εταιρεία ταξί φέρνει στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Στη συνομιλία είναι ελαφρώς αλλοιωμένη η φωνή, όμως πρόκειται για τη φωνή της ίδιας της κατηγορουμένης. Η γυναίκα που μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, καλώντας τα γραφεία της εταιρίας ραδιοταξί, ακούγεται να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί, το οποίο χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως, στις 09:30 της επόμενης μέρας (από τη μέρα της κλήσης). Μάλιστα, όταν από την εταιρία ταξί της ζήτησαν αριθμό επικοινωνίας, εκείνη απάντησε πως έχει βλάβη και πως θα μπορούσε να προπληρώσει τη διαδρομή.

Αυτός είναι ο 40χρονος πρώην σύντροφος της 35χρονης – Το “μήλον της Έριδος”

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του Star, η γυναίκα καλούσε από απόρρητο αριθμό κι έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ταξί “Myway”, προκειμένου να πάει το ταξί στο ραντεβού. “Μας είπε η εν λόγω κυρία ότι δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό της γιατί είχε κάποια βλάβη. Η κλήση ήταν από απόρρητο αριθμό. Μίλησα κι εγώ μαζί της προσωπικά. Μου είπε ότι χρειαζόταν ένα αυτοκίνητο γιατί είχε να πάει σε κάποιες συνεντεύξεις. Ακουγόταν αγχωμένη. Επειδή καλούσε με απόκρυψη, ήθελε να πείσει ότι δεν πρόκειται για φάρσα και ότι ήταν κανονική διαδρομή. Είπε ότι ήταν διατεθειμένη να προπληρώσει. Όποιο χρήσιμο στοιχείο είχαμε, το δώσαμε στις αρχές” αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Star, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κ. Δημήτρης Μπήτας, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια.

(Το ηχητικό στο 8:40)

Κεχαγιόγλου για 35χρονη: Eίναι, όχι απλώς ταραγμένη, διαταραγμένη

Έγινε η πρώτη επικοινωνία του Σάκη Κεχαγιόγλου με την 35χρονη βασική ύποπτη της επίθεσης με βιτριόλι της οποίας την υπεράσπιση θα αναλάβει μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε. Μιλώντας στο Mega, ο γνωστό ποινικόλογος δήλωσε ότι επισκέφθηκε την πελάτισσά του σήμερα το απόγευμα όταν πήρε στα χέρια του αντίγραφο της δικογραφίας. “Είναι μια σύνθετη υπόθεση”, σημείωσε και πρόσθεσε ότι η κατηγορούμενη “είναι αποστασιοποιημένη από πρόσωπα και πράγματα. Διατηρεί μια απόσταση από την υπόθεση, με λίγα λόγια αρνείται την εμπλοκή της”.

“Αφού υπάρχει άρνηση εμπλοκής, είναι δύσκολο το έργο μου. Την προετοιμασία την υπεράσπισή της. Της είπα βοήθησέ με, να σε βοηθήσω”, συμπλήρωσε ο κ. Κεχαγιόγλου, σχολιάζοντας ότι στην Ελλάδα συνήθως υπάρχει τεκμήριο ενοχής και όχι τεκμήριο αθωότητας. “Για να τη βοηθήσω, χρειάζεται να απαντήσει και στις δικές μου απαντήσεις. Αυτή την στιγμή, είναι πλήρως αποστασιοποιημένη, όχι απλώς ταραγμένη, διαταραγμένη. Αυτή είναι η εικόνα μου, δεν είμαι ειδικός. Αρνείται την εμπλοκή της, όλα τα υπόλοιπα ερωτήματα είναι περιττά. Εγώ δεν έχω ανακριτικό καθήκον. Δεν γνωρίζω αυτά τα δύο 24ωρα, με την ταλαιπωρία, και την ψυχολογική ταλαιπωρία δεν ξέρω αν υπό πιο ήρεμες συνθήκες, αν θα μου πει κάτι περισσότερο ή θα παραδεχτεί οποιαδήποτε εμπλοκή” τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης.

“Δεν έχω αποφασίσει αν θα ζητήσω ψυχιατρική εξέταση, αλλά η επαφή μου δεν μου δείχνει ένα άτομο ισορροπημένη προσωπικότητα. Υποθέτω ότι οι πάντες, θα θέλουν να ξέρουν αν είναι ένα απολύτως ισορροπημένο άτομο. Θα θέλουν να ξέρουν αν είναι υπό πλήρη καταλογισμό. Οι ψυχωσικοί ή με κάποια ιδιαίτερη πάθηση μπορούν ταυτόχρονα να είναι ευφυείς. Να είμαστε επιφυλακτικοί σε αυτά τα θέματα, να τα αφήσουμε να τα εκτιμήσουν οι ειδικοί”, υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

Δεν ήταν άγνωστες οι δύο γυναίκες

Η Ιωάννα και η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι δεν ήταν άγνωστες, όπως όλα δείχνουν. Η γνωριμία τους ξεκινά ήδη από τα παιδικά τους χρόνια, καθώς πήγαιναν στο ίδιο Λύκειο στην Αμφιλοχία, ενώ κατέβηκαν στην Αθήνα σχεδόν την ίδια χρονιά. Είχαν κοινές παρέες και μιλούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τον Νοέμβριο του 2018, η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν την πρώτη τους επαφή στο Facebook. Η κατηγορούμενη ξεκινά να κάνει like σε φωτογραφίες της Ιωάννας, αρχίζει να τη γνωρίζει και έχουν κοινές παρέες. Ξαδέρφη, μάλιστα, της 35χρονης έχει εξαιρετική σχέση με στενό συγγενή της Ιωάννας.

Η συνομιλία της Ιωάννας με την 35χρονη στο Messenger

Την επικοινωνία της 35χρονης με την Ιωάννα μέσω Messenger έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Είναι η πρώτη επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες για τον άνδρα που αποτέλεσε εν αγνοία του «μήλον της Έριδος». Η επικοινωνία έγινε τον Νοέμβριο του 2018.

35χρονη: Γειά σου είμαι η E. Θέλω να σε ρωτήσω, τρέχει κάτι με τον Ν.;

Ιωάννα: Όχι βέβαια… Μου έκανε αίτημα φιλίας και το αποδέχτηκα.

35χρονη: Εντάξει. Γιατί θέλω να ξέρεις ότι έχω σχέση μαζί του.

Ιωάννα: Οκ.

35χρονη: Σου έχει στείλει κάποιο μήνυμα;

Ιωάννα: Μην ανησυχείς, θα τον διαγράψω, μου δίνει την εντύπωση ότι κοιτά πολλές.

35χρονη: Ιωάννα σε ευχαριστώ…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα διέγραψε από το Facebook τον επιχειρηματία. Έπειτα από κάποιους μήνες, όμως, της κάνει πάλι αίτημα φιλίας, εκείνη το αποδέχεται και της στέλνει μήνυμα ότι είναι ελεύθερος και ότι δεν έχει σχέση με την Ε. Η Ιωάννα δεν απαντά. Η 35χρονη, όμως, παρακολουθεί στο Facebook ποιος κάνει αίτημα φιλίας σε ποιον και ανακαλύπτει ότι γίνονται ξανά φίλοι. Μάλιστα, η 35χρονη είχε παρακαλέσει συγγενικό πρόσωπο της Ιωάννας, για να σταματήσει να μιλά με τον επιχειρηματία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις