Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Προτάσεις από Ρωσία για Μαουρίτσιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Προτάσεις από Ρωσία για Μαουρίτσιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Την περίπτωση του Ζοσέ Μαουρίσιο καλοβλέπουν στη Ρωσία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της χώρας «RB Sport».

11.06.2020 | 19:45

Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Την περίπτωση του Ζοσέ Μαουρίτσιο καλοβλέπουν στη Ρωσία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της χώρας «RB Sport». Στο δημοσίευμα αυτό υποστηρίζεται ότι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ροστόφ έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον Βραζιλιάνο και περιμένουν απάντηση. Το συμβόλαιο του άσου του ΠΑΟΚ τελειώνει στα τέλη του μήνα και η παραμονή του θεωρείται δύσκολη. Ο Μαουρίτσιο, λέγεται πως έχει προτάσεις και από την Ισπανία, όμως επιλογή του είναι το ρωσικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, το γνωρίζει πολύ καλά αφού είχε επταετή θητεία πριν τον ΠΑΟΚ, με τις φανέλες των Τέρεκ Γκρόζνι και Ζενίτ.
Μάλιστα, όπως επισημαίνεται ήδη ο Μαουρίσιο έχει κάνει ενέργειες για να βγάλει ρωσικό διαβατήριο. Κάτι που αν ολοκληρωθεί τότε δεν θα λογίζεται ως ξένος στο πρωτάθλημα. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η ΤΣΣΚΑ είναι αυτή που έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ, καθώς με την ομάδα του Ντόνετσκ ο Μαουρίτσιο δεν τα βρίσκει στα λεφτά. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει σε ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους και φαίνεται πως η ΤΣΣΚΑ θα έχει το προβάδισμα. Κατά τα φαινόμενα ο 31χρονος άσος αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και αυτό που απομένει είναι να μάθουμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Επέστρεψε ο Πέλκας

Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ έβγαλε όλο το πρόγραμμα σήμερα χωρίς να νιώσει ενόχληση. Έτσι, τέθηκε στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του δικεφάλου του βορρά ανάλωσε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης στην τακτική προσέγγιση της σαββατιάτικης αναμέτρησης. Μάλιστα, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις στατικές φάσεις, ενώ ακολούθησε και προπονητικό δίτερμα όπου ο Φερέιρα έκανε δοκιμές. Σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένονται αλλαγές, αφού ο Πορτογάλος δεν έμεινε ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες.

Δείτε ακόμη

Ζήτησε να φύγει από την Ευρωλίγκα ο ΠΑΟ!
Στις 15 Ιουλίου λήγει η ρήτρα του Λαουτάρο
Επανεκκίνηση με ανδαλουσιάνικο ντέρμπι στη Λα Λίγκα
Exit mobile version