Σέριε Α-Ίντερ: Μία εβδομάδα παραπάνω για τον Αργεντινό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέριε Α-Ίντερ: Μία εβδομάδα παραπάνω για τον Αργεντινό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σέριε Α-Ίντερ: Ο Λαουτάρο είναι αυτή ένα «καυτό» όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά. Η Μπαρτσελόνα προσφέρει «γη και ύδωρ» στην Ίντερ για την απόκτησή του, αλλά...

11.06.2020 | 18:47

Σέριε Α-Ίντερ: Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι αυτή τη στιγμή το πιο «καυτό» όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά. Ειδικά για την Μπαρτσελόνα που δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει «γη και ύδωρ» στην Ίντερ για την απόκτησή του. Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν φτάνουν αυτά για την ιταλική ομάδα, που έχει τα δικά της «θέλω» για τον παίκτη. Αυτά ανταποκρίνονται στη ρήτρα που έχει βάλει για την απόκτησή του από οποιονδήποτε σύλλογο. Το ποσό έχει οριστεί στα 111 εκ. ευρώ και… όσοι οι πιστοί προσέλθετε. Πιο «πιστούς» από τους Καταλανούς αυτή τη στιγμή δεν έχει η Ίντερ, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει και τις απαιτήσεις της. Γι’ αυτό και έχει… ρίξει πόρτα ήδη δύο φορές στους μπλαουγκράνα.

Το θετικό που προέκυψε για τις ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τον Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ένα. Πως η ρήτρα του τελικά δεν λήγει στις 7 Ιουλίου όπως αρχικά έγινε γνωστό, αλλά στις 15 Ιουλίου. Κάτι που σημαίνει πως όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει στα 111 εκ. ευρώ θα πρέπει να το πράξει μέχρι τα μέσα του άλλου μήνα. Αλλιώς… κλάφτα Χαράλαμπε! Ήδη αυτό που ακούγεται είναι πως οι απαιτήσεις της Ίντερ θα ανέβουν κι άλλο μετά το πέρας της συμφωνημένης ρήτρας. Κάτι που σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα θα κληθεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερο ποσό, ή κάποιο πρωτοκλασσάτο της όνομα ως έμψυχο αντάλλαγμα!

Χωρίς παράταση το Κύπελλο Ιταλίας

Ιταλία-Κύπελλο: Αυτήν την εβδομάδα θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση και στην Ιταλία με τους ημιτελικούς για το Κύπελλο. Με νέα δεδομένα, καθώς η παράταση καταργείται όπως αποφάσισαν από την ομοσπονδία της χώρας. Έτσι, αν στα Γιουβέντους-Μίλαν και Νάπολι-Ίντερ υπάρξει το σκορ του πρώτου αγώνα, τότε θα ακολουθήσουν απευθείας τα πέναλτι! Το ίδιο ισχύει και για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια τότε θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι.

Δείτε ακόμη

Παίρνει άδεια για την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, αλλά…
Επανεκκίνηση με ανδαλουσιάνικο ντέρμπι στη Λα Λίγκα
Ο Φωτιάς σφυρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Exit mobile version