Χαρδαλιάς – νερό: Μήνυση στην… παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση

LIFESTYLE

Χαρδαλιάς – νερό: Μήνυση στην… παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χαρδαλιάς - νερό: Η Ιωάννα Κουσκούση συνελήφθη και κρατείται μετά την μήνυση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

10.06.2020 | 07:01

Χαρδαλιάς – νερό: Μήνυση για εξύβριση κατέθεσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά της γυναίκας που του έριξε ποτήρι με νερό σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η Ιωάννα Κουσκούση κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο. Μαζί της ήταν και μια φίλη της που προσπάθησε να καταγράψει στο κινητό το περιστατικό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το Voria.gr, τη στιγμή που οι δύο άνδρες γευμάτιζαν στο εστιατόριο, η γνωστή, πλέον, Θεσσαλονικιά, Ιωάννα Κουσκούση, που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς στον Λευκό Πύργο για το ζήτημα του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων, αντιλήφθηκε την παρουσία τους και τους πλησίασε.

Αρχικά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τους προσέγγισε φιλικά, ωστόσο όταν έφτασε κοντά τους, πέταξε νερό προς τον Νίκο Χαρδαλιά. Άμεση ήταν η παρέμβαση της ασφάλειας των δύο υφυπουργών, οι οποίοι προχώρησαν στην προσαγωγή της, ενώ η ίδια ευρισκόμενη σε έξαλλη κατάσταση φώναζε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στους δύο υφυπουργούς “καταστρέψατε την Ελλάδα”.

Ιωάννα Κουσκούση: Τα “σόου” που την έκαναν γνωστή

Η Ιωάννα Κουσκούση ήταν άγνωστη στο πανελλήνιο μέχρι τον περασμένο Μάρτιο όταν άρχισε να ουρλιάζει στους αστυνομικούς επειδή δεν την άφηναν να κάνει βόλτα στην «κλειστή» παραλία της Θεσσαλονίκης. Το απίστευτο ήταν ότι φέρεται να είχε προνοήσει ώστε να την κινηματογραφούν κατά την διάρκεια του επεισοδίου, έχοντας μάλιστα μαζί της και τον μικρό γιο της. Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος και στο ριάλιτι μόδας “Shopping star”, ενώ φωτογραφιζόταν και με τον Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας την… αγάπη της μέσω social media.

Το αντισηπτικό

Η Κουσκούση προκάλεσε ξανά επεισόδιο σε κατάστημα ρούχων στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, επειδή της ζήτησαν… να βάλει αντισηπτικό! Όταν οι υπάλληλοι τής είπαν πως θα πρέπει να βάλει αντισηπτικό στα χέρια μπαίνοντας στο μαγαζί, εκείνη αντέδρασε έντονα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Μάλιστα, ξεκίνησε να τραβάει και… selfie βίντεο με το κινητό της, το οποίο και ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook.

Ο σεκιούριτι του καταστήματος τής απαντά πως δεν είναι κάτι διαφορετικό από τους υπολοίπους που δέχονται κανονικά να απολυμάνουν τα χέρια τους, ενώ εκείνη ουρλιάζει και βρίζει τον κόσμο που αντιδρά, αποκαλώντας τους πρόβατα.

Ιωάννα Κουσκούση: Την κράζουν στα social media

«Ψυχιατρείο χθες», «Μαζέψτε την…Ψάχνει για δημοσιότητα» και «σούργελο μελλοντική υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν κάποια μόνο από τα εκατοντάδες σχόλια για την Κουσκούση.

Η Ιωάννα ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στην ΤV-100 και μετά μεταπήδησε στην… υποκριτική. Τον τελευταίο χρόνο παρουσίασε την εκπομπή Ζήσε με αγάπη στο Star Βορείου Ελλάδος μαζί με τη Φωτεινή Μάντζιου.

Exit mobile version