Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef 4: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 10/6 (spoiler)
LIFESTYLE

Master Chef 4: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 10/6 (spoiler)

Master Chef 4: Αρχίζουν οι ημιτελικοί, ποιοι πάνε στην τετράδα

Master Chef 4: Μετά από την αποχώρηση της Μάρλεν και του Διονύση που ήταν έντονα φορτισμένη, φτάσαμε στους έξι καλύτερους παίκτες. Εκεί βρίσκονται οι Μαρία, Δημήτρης, Σταυρής, Σταύρος, Τζον και Γιώργος. Αρκετά διαφορετικό και θα απαιτητικό θα είναι το mystery box, εκεί όπου θα προκύψουν και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ποιοι δηλαδή θα φτάσουν στην τετράδα. Δύο δοκιμασίες και ένας παίκτης θα αποχωρήσει από την κάθε μια. Άρα έχουμε διπλή αποχώρηση.

Master Chef 4 spoiler: Πρώτα θα αποχωρήσει ο Γιώργος και μετά ο Τζον. Κάπως έτσι θα φτάσουμε στην τελική τετράδα εκεί όπου θα είναι η Μαρία, ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Σταυρής. Να υπενθυμίσουμε ότι ο μεγάλος τελικός είναι στις 17 Ιουνίου. Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ της Τετάρτης (10/6).

Master Chef 4: Οι 6 θα γίνουν 4

Χαρακτηριστικά μέσω των social οι υπεύθυνοι της εκπομπής του Master Chef έγραψαν : Οι έξι θα γίνουν τέσσερις με ακόμα μία διπλή αποχώρηση! Παίζουμε πλέον για τους ημιτελικούς. Ποιοι θα είναι αυτοί που θα έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο πολυπόθητο έπαθλο; Θα μάθουμε απόψε στο #MasterChefGR! @starchanneltv #StarChannelTv

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις