Πέτρος Φιλιππίδης: Έχει συνυπάρξει στο γυαλί με την Μπρουκ Σιλντς

LIFESTYLE

Πέτρος Φιλιππίδης: Έχει συνυπάρξει στο γυαλί με την Μπρουκ Σιλντς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελισάβετ Μαυρίδου

Πέτρος Φιλιππίδης: Με μια ανάρτησή του στο Instagram, ο Πέτρος Φιλιππίδης μας ταξίδεψε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και τις χρυσές εποχές της χρυσής τηλεόρασης.

09.06.2020 | 17:20

Πέτρος Φιλιππίδης: Με μια ανάρτησή του στο Instagram, ο Πέτρος Φιλιππίδης μας ταξίδεψε στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και τις χρυσές εποχές της χρυσής τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του ένα στιγμιότυπο από την αξέχαστη σειρά του Mega «Χάι Ροκ», όπου πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Τάσου Χαλκιά.

Οι δυο τους υποδύονταν δύο πατέρες που τους άφησαν οι γυναίκες τους και αναγκάστηκαν να ζήσουν μαζί στο σπίτι που τους άφησε ο παππούς τους. Όπως θα θυμούνται οι παλιότεροι, βέβαια, η συγκατοίκηση ήταν το λιγότερο επεισοδιακή!

Πέτρος Φιλιππίδης: Guest η Μπρουκ Σιλντς

Σε αυτή τη σειρά λοιπόν, έκανε guest εμφάνιση μια χολιγουντιανή σταρ και μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, η αειθαλής Μπρουκ Σιλντς, η οποία έγινε γνωστή στη διεθνές στερέωμα από την ταινία «Γαλάζια Λίμνη», αλλά και ως μοντέλο του Calvin Klein.

«Δάφνες και Πρικοδάφνες»

Αφορμή για την ανάρτηση ήταν η καλλιτεχνική συνύπαρξη των δυο ηθοποιών στην παράσταση «Δάφνες και Πρικοδάφνες», 26 χρόνια μετά το τέλος της σειράς. «Κακή ποιότητα η φωτό, αλλά συγγνώμη, άλλες εποχές! Τασούλη τι γκεστ είχαμε τότε ρε παιδί μου! Brooke Shields! Μαζί ξανά! “Δάφνες και Πρικοδάφνες” των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένη Χαβιάρια Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα».

Δείτε ακόμη

“Μου άφησε το μωρό χεσ@@νο κι έφυγε” – Το απίστευτο περιστατικό που αποκάλυψε ο Παπαδάκης
Χώρισε οριστικά η Τούνη – Για φαγητό με τον Αλεξάνδρου στα Καμένα Βούρλα (vid)
Σπάνια φωτογραφία: H Νόνη Δούνια ποζάρει μαζί με τη μητέρα της 21 χρόνια πριν
Exit mobile version