Νόνη Δούνια: To κλικ έγινε το 1999 σε μια επίδειξη μόδας στο ξενοδοχείο Hilton

LIFESTYLE

Νόνη Δούνια: To κλικ έγινε το 1999 σε μια επίδειξη μόδας στο ξενοδοχείο Hilton

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελισάβετ Μαυρίδου

Νόνη Δούνια: Η πολιτικός ανεβάζει πολύ συχνά στα social media φωτογραφίες με το γιο της με τον οποίο συνηθίζει να παρακολουθεί αγώνες του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραΐσκάκη

09.06.2020 | 11:02

Νόνη Δούνια: H Nόνη Δούνια πριν εκλεγεί βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, είχε κάνει μια πολύ μεγάλη καριέρα στο χώρο της μόδας ως μοντέλο, της τηλεόρασης σαν παρουσιάστρια, ενώ υπήρξε και ραδιοφωνική παραγωγός. Το 2004 παντρεύτηκε στις Σπέτσες, τον τόπο καταγωγής της τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη και απέκτησαν μαζί δυο παιδιά το Στάθη και τη Ζαφειρία.

Η πολιτικός ανεβάζει πολύ συχνά στα social media φωτογραφίες με το γιο της με τον οποίο συνηθίζει να παρακολουθεί αγώνες του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ενώ πριν από λίγες ημέρες, ευχήθηκε στο Στάθη δημόσια χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του. Ο γιος της γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 2005 και έκλεισε τα 15 του χρόνια: το ότι είναι ένα πανέμορφο αγόρι σχεδόν εννοείται αφού και η μητέρα αλλά και ο πατέρας του είναι εξαιρετικά εμφανίσιμοι.

γράφει η Έλενα Φάκου

Νόνη Δούνια: Κολάζ αναμνήσεων

Ανέβασε ένα κολάζ με δυο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει μαζί με το Στάθη τότε και τώρα και στη λεζάντα έγραψε: 2/6/2005➡️2/6/2020❤️15 χρόνια πριν τέτοια μέρα θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα. Εσύ και η αδερφή σου μου διδάσκετε καθημερινά πως να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Εύχομαι η ζωή σου να είναι γεμάτη χαμόγελα, να είσαι υγιής, να αγαπάς, να συγχωρείς, να δίνεις, να σέβεσαι, να ταξιδέψεις όλο το κόσμο! Happy 15th birthday @_stathiiis_ 

Το Πάσχα η πολιτικός είχε ευχηθεί σε όλους τους ακολούθους της χρόνια πολλά με μια οικογενειακή φωτογραφία στην οποία πόζαρε με το σύζυγο, την κόρη και το γιο της. 

Μάνα #1 και μάνα #2

Η βουλευτής δίνει τεράστια σημασία στο θεσμό της οικογένειας και ανεβάζει συχνά διάφορες στιγμές με τους δικούς της ανθρώπους όπως και στην γιορτή της μητέρας πριν από ένα μήνα όταν πόζαρε με την μητέρα της και την πεθερά της γράφοντας στη λεζάντα:

Μάνα #1 και μάνα #2❤️❤️Χρόνια πολλά σε όλες τις μάνες! Οι μητέρες μας καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το τι άνθρωποι γινόμαστε. Είναι εκείνες που, μαζί με τους πατέρες μας, μας εμφυσούν τις αξίες που διέπουν την μετέπειτα ζωή μας, που μας μαθαίνουν πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε τους άλλους και τον εαυτό μας, που μας δείχνουν τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Είτε είμαστε στους τυχερούς που τις έχουμε μαζί μας, είτε όχι, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνες. Στις αεικίνητες, στοργικές μαμάδες όλου του κόσμου!

Η Νόνη και η μητέρα της το 1999

Η κυρία Ζαφειρία λοιπόν, η μητέρα της Νόνης, το όνομα της οποίας έχει πάρει η εγγονή της είναι ακόμα ακμαία και υπέροχη όπως ακριβώς ήταν και το 1999 σε μια σπάνια φωτογραφία την οποία βρήκαμε και οι δυο τους πόζαραν μαζί σε μια επίδειξη μόδας στο ξενοδοχείο Hilton.

Δείτε ακόμη

Survivor 4–All Star ! «Κλείδωσε» ο παρουσιαστής – Μένει ο Τανιμανίδης;
Ο Τζον πήρε την ασυλία – Μάρλεν, Διονύσης και Σταυρής υποψήφιοι για διπλή αποχώρηση στο Master Chef 4
Αν αναζητάς το επόμενο μπικίνι σου ρίξε μια ματιά σε αυτό που φοράει η Δούκισσα Νομικού
Exit mobile version