Έφη Αχτσιόγλου: Το σωστό office look

LIFESTYLE

Έφη Αχτσιόγλου: Το σωστό office look

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Έφη Αχτσιόγλου: Είναι μια από τις κυρίες της Βουλής που κάνει καλή εντύπωση σε καθημερινή βάση με τις στυλιστικές της επιλογές και επιμένει στο σωστό office look.

09.06.2020 | 11:11

Έφη Αχτσιόγλου: Η πολιτικός έχει αποδείξει επανειλλημένα ότι ξέρει από σοφιστικέ στυλ. Είναι μια από τις κυρίες της Βουλής που κάνει καλή εντύπωση σε καθημερινή βάση με τις στυλιστικές της επιλογές. Επιμένει στο σωστό office look το οποίο συνήθως πετυχαίνει με ένα midi φόρεμα το οποίο βάζει χωρίς καλσόν και συνοδεύει με ένα ζευγάρι κλασσικές ψηλές γόβες, ενώ μέσα στις επιλογές της είναι και ένα πουκάμισο από φίνο ύφασμα ή ένα τοπ τύπου lingerie και ένα σακάκι σε στενή γραμμή. Η γκαρνταρόμπα της Έφης Αχτσιόγλου περιλαμβάνει κυρίως κομμάτια κλειδιά καθώς και διαχρονικά ρούχα τα οποία όμως συνδυάζει έτσι ώστε τα κάνει να δείχνουν ταυτόχρονα σύγχρονα.

Αυτό το πετυχαίνει με τα σωστά αξεσουάρ, όπως οι επώνυμες τσάντες της ή τα διακριτικά κοσμήματα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον έχει αδυναμία στα κοσμήματα γι αυτό και ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει το σύντροφό της Δημήτρη Τζανακόπουλο να μπαίνει στη Βουλή κρατώντας μια τσάντα από γνωστό κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου. Επρόκειτο τότε για ένα δώρο που προοριζόταν για εκείνη. Τα «βασικά» αλλά καθόλου βαρετά φορέματα της πρώην Υπουργού Εργασίας. Η 35χρονη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει φορέσει τόσο στην αίθουσα του Κοινοβουλίου φορέματα σε λευκό, μαύρο αλλά και μπλε χρώμα τα οποία πάντοτε έχουν κλειστό ντεκολτέ και ίσια γραμμή. Η απουσία καλσόν αποτελεί επίσης σήμα κατατεθέν της ενώ οπωσδήποτε έχει αδυναμία και στις γόβες που προσθέτουν θηλυκότητα στο look της.

Γράφει η Έλενα Φάκου

Έφη Αχτσιόγλου: Γιατί να επιλέξω ένα μίνιμαλ φόρεμα σε ίσια γραμμή για το γραφείο

Kάθε γυναίκα οφείλει να χτίσει μια γκαρνταρόμπα ξεκινώντας από τα κομμάτια κλειδιά και να συνεχίσει εμπλουτίζοντάς την με κάποια πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά ρούχα ώστε να την κάνει πιο ενδιαφέρουσα. Σε κάθε περίπτωση, τρία φορέματα, σε λευκό η μπεζ χρώμα, σε μαύρο και σε μπλε χρώμα είναι ευκολοφόρετα, ανταποκρίνονται στο dress code του γραφείου και μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

 

Fahion Tip

Το ίδιο σκεπτικό μπορεί να ακολουθήσει μια γυναίκα και στα σακάκια αλλά και στα παντελόνια: τρία κομμάτια στα τρία βασικά χρώματα μπορούν να «γεννήσουν» πλήθος από σύνολα συνδυάζοντάς τα με το κατάλληλο τοπ. Είναι μια τακτική η οποία βοηθάει κάθε εργαζόμενη γυναίκα να είναι πάντοτε ντυμένη σωστά, καλά και με ασφάλεια.

Δείτε ακόμη

Σπάνια φωτογραφία: H Νόνη Δούνια ποζάρει μαζί με τη μητέρα της 21 χρόνια πριν
Survivor 4–All Star ! «Κλείδωσε» ο παρουσιαστής – Μένει ο Τανιμανίδης;
Just the 2 of Us: Αναπάντεχη αποχώρηση με πολλά δάκρυα
Exit mobile version