Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτι σε βίλες – Μύκονος: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο νησί, αντιδρούν οι επιχειρηματίες
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτι σε βίλες – Μύκονος: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο νησί, αντιδρούν οι επιχειρηματίες

Πάρτι σε βίλες - Μύκονος: Εκατοντάδες φεύγουν από τα μαγαζιά και συνωστίζονται σε βίλες για ξέφρενο γλέντι και χορό μέχρι το πρωί.

Πάρτι σε βίλες – Μύκονος: Η Μύκονος πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες στις εικόνες συνωστισμού σε νησιά, επαρχία, αλλά και νυχτερινά μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί ένα από τα πιο γνωστά μπιτς μπαρ του νησιού να έβαλε λουκέτο για δύο μήνες, μετά από ποινή που του επιβλήθηκε από τις Αρχές για συνωστισμό των θαμώνων, όμως φαίνεται πως στη Μύκονο επινοούνται πολλές πατέντες για συγκέντρωση ατόμων. Πάρτι σε βίλες διοργανώνονται στο νησί, με είσοδο! Οι εικόνες που φέρνει στο φως η εκπομπή “LIVE NEWS” του Mega μιλούν από μόνες τους. Εκατοντάδες άνθρωποι μέσα σε πολυτελή βίλα στο νησί των ανέμων, ο ένας δίπλα στον άλλον, σε υπερυψωμένα σημεία, αριστερά και δεξιά. Πάρτι που μοιάζουν ιδιωτικά για λίγους φίλους σε ένα σπίτι, αλλά στην πραγματικότητα οι καλεσμένοι, όχι μόνο δεν είναι φίλοι και γνωστοί, αλλά πληρώνουν είσοδο για να μπουν.

Σύμφωνα με επιχειρηματία του νησιού στα πάρτι που διοργανώθηκαν στις βίλες το τριήμερο, όχι μόνο υπήρξε αντίτιμο για την είσοδο, αλλά δεν κόπηκε ούτε μια απόδειξη. Η οργάνωση ήταν πλήρης. Φωτισμός, ποτά, dj και ξέφρενος χορός έως το πρωί αδιαφορώντας για τους κινδύνους που εγκυμονεί ο συνωστισμός. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν ανοίξει ο τουρισμός και από τις 15 του μήνα και μετά αρχίσουν να έρχονται ξένοι τουρίστες…

Πάρτι σε βίλες – Μύκονος: Αντιδράσεις από τους επιχειρηματίες

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία του νησιού Σταύρο Γρύμπλα, στα τουλάχιστον τρία πάρτι που πραγματοποιήθηκαν στο νησί το Σαββατοκύριακο υπήρξε αντίτιμο για την είσοδο, και δεν κόπηκε καμία απόδειξη. “Κάποιοι νοικιάζουν τις βίλες από τους ιδιοκτήτες και κάνουν 3-4 φορές την εβδομάδα τα “γενέθλιά” τους. Από πέρυσι έχει ξεκινήσει αυτό. Είναι άβατο. Δεν πηγαίνει η αστυνομία. Τα λεφτά είναι μαύρα, φεύγουν κατευθείαν στο εξωτερικό. Είναι οξύμωρο αυτό το πράγμα. Οι νόμιμοι να είναι παράνομοι”, σημείωσε ο κ. Γρύμπλας. “Το αντίτιμο είναι τεράστιο με τους ξένους, τους πλούσιους. Ούτε τα λεφτά μένουν στη χώρα μας, ούτε φορολογούνται. Μιλάμε για νούμερα εξωπραγματικά”, πρόσθεσε.

“Αυτό το σαββατοκύριακο έγιναν τρία πάρτι στη Μύκονο. Ο αριθμός των ατόμων εξαρτάται από το μέγεθος της βίλας, από το πόσους θα βρουν να προσκαλέσουν. Είναι 20 άτομα που καλούν κόσμο και μπορεί να μαζευτούν 300-500 άτομα στα πάρτι αυτά. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί και επώνυμα. Αλλά πώς θα πάει η αστυνομία αφού είναι ιδιωτικό το πάρτι;”, συνέχισε ο κ. Γρύμπλας. “Εμείς βάζουμε πλάτη στην οικονομία μας. Δεν γίνεται να έρχονται οι επιτήδειοι και να παίρνουν όλο το χρήμα και να μένουν τα μαγαζιά χωρίς κόσμο”, είπε κλείνοντας.

Μύκονος: Κανονικά λειτουργεί το Alemagou

Δύο μέρες μετά και παρά το λουκέτο, το γνωστό beach bar στην παραλία Φτελιά στη Μύκονο, συνεχίζει να λειτουργεί. Όπως κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΙ και ο Μίλτος Σακελάρης σαν να μην έχει γίνει τίποτα , οι ξαπλώστρες είναι γεμάτες και ο κόσμος απολαμβάνει το κοκτέιλ του κι όλα αυτά με τη βούλα του νόμου που επιτρέπει να λειτουργεί η επιχείρηση για τουλάχιστον 4 μέρες ακόμα μέχρι να ασκηθεί έφεση.  Υπενθυμίζεται πως στην επιχείρηση είχε λάβει χώρα «πάρτι συνωστισμού» εκατοντάδων ατόμων, πάνω στην άμμο , γύρω από το κεντρικό μπαρ του καταστήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις