Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα κρούσματα Ελλάδα: Το Twitter “καλεί” πίσω Τσιόδρα – Χαρδαλιά
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα κρούσματα Ελλάδα: Το Twitter “καλεί” πίσω Τσιόδρα – Χαρδαλιά

Νέα κρούσματα Ελλάδα: Στο άκουσμα των 97 κρουσμάτων οι χρήστες του Twitter πηραν φωτιά.

Νέα κρούσματα Ελλάδα: Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα προκάλεσε τσουνάμι αναρτήσεων στο Twitter. Οι υγειονομικές Αρχές θυμίζουμε πως ανακοίνωσαν 97 νέα κρούσματα του κορωνοϊού τις τελευταίες 4 ημέρες, εκ των οποίων 30 προέρχονται από ταξιδιώτες στο εξωτερικό. Λίγο νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πως επαναφέρει την καθημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, μόλις μια εβδομάδα αφότου καθιερώθηκε η εβδομαδιαία ανακοίνωση.  Κάπως έτσι, το hashtag για τον κορωνοϊό εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση του Twitter, με αρκετούς από τους χρήστες να αντιμετωπίζουν με χιούμορ, αλλά και ανησυχία τα νέα δεδομένα.

«Όταν σου λένε 97 και βλέπεις την καραντίνα να κοντοζυγώνει πάλι» γράφει κάποιος συνοδεύοντας το tweet με μια φωτογραφία του Ανδρέα Ευαγγελόπουλου.

«97 νέα κρούσματα… Φέρτε μου τον λατρεμένο μου Χαρδαλιά να βάλει μια σειρά σωστή το κέρατο μου» σημειώνει μια άλλη χρήστης μετά την ανακοίνωση για τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σχολίασε άλλωστε πως είναι θετική η επιστροφή της καθημερινής ενημέρωσης, αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων κρουσμάτων.

Και φυσικά ειδική μνεία έγινε και για τον Σωτήρη Τσιόδρα, που έκανε την τελευταία ζωντανή ενημέρωση στα τέλη του Μαΐου. «97 νέα κρούσματα, Σωτήρη Τσιοδρα γύρνα πίσω η έστω τηλεφώνα» αναφέρεται σε άλλο tweet για τον κορωνοϊό.

Άλλος θυμήθηκε τον αριθμό 13033 στον οποίο στέλναμε προκειμένου να μπορέσουμε να βγούμε από το σπίτι για περιορισμένο χρόνο κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού και είπε: «Θα τα ξαναπούμε;».

Τα σχόλια στο Twitter για τα πάρτι του Σαββατοκύριακο σε Μύκονο και αλλού

«Στις εννιά το βράδυ βγαίνουμε στο μπαλκόνι και χειροκροτάμε αυτούς που χόρευαν στα μπιτσομπαρα ο ένας πάνω στον άλλον» γράφει μια άλλη χρήστης με αρκετή δόση ειρωνείας, για τα φαινόμενα συνωστισμού σε μπαράκια της Μυκόνου και αλλού το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις