Ολυμπιακός – Γουλβς: Φιλική ήττα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Γουλβς: Φιλική ήττα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ολυμπιακός - Γουλβς:  Στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι της μετά το τέλος της καραντίνας Γουλβς γνώρισε ήττα 2-0 στο Μολινό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

09.06.2020 | 23:07

ΟλυμπιακόςΓουλβς: Tο πρώτο της φιλικό παιχνίδι της μετά το τέλος της καραντίνας έδωσε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, η Γουλβς. Η ομάδα της κεντρικής Αγγλίας γνώρισε φιλική ήττα 2-0 από την άλλη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η Φόρεστ απέδωσε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ενώ αντίθετα ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες των Νέων. Ο Ντάνιελ Ποντένσε αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι σκόρερ της Νότιγχαμ ήταν οι Μπόστοκ και Γουόκερ, ενώ αυτό ήταν το πρώτο ματς μετά από μήνες που διεξήχθη στη φυσική έδρα των “Λύκων”, στο «Μολινό». Χωρίς την παρουσία κόσμου φυσικά. Και με τους παίκτες των δύο ομάδων να φτάνουν στο γήπεδο όχι σε πούλμαν, αλλά ατομικά και τηρώντας τα πρωτόκολλα υγείας. Φορώντας τις εμφανίσεις τους για να αγωνιστούν απο πριν!

Ολυμπιακός – Γουλβς: Στη Γερμανία η ρεβάνς λέει η Bild

Αξίζει να σημειωθεί πως σε ρεπορτάζ που φιλοξενεί η γερμανική Bild, τονίζεται πως η ρεβάνς των ερυθρόλευκων με τη Γουλβς για τους “16” του Europa League δεν θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία, αλλά πιθανότατα επί γερμανικού εδάφους. Κάτι που απεύχονται οι Αγγλοι και ευνοεί ασφαλώς τους Πειραιώτες!

Δείτε ακόμη:

Βέρντε: «Σαν… φιλικό με Παναθηναϊκό»
«Πόλεμος» μεταξύ Αυγενάκη και Βασιλακόπουλου!
Ενίσχυση με Νίλι για την ΑΕΛ
Exit mobile version