Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μύκονος πρόστιμο: Τι λέει για το Alemagou ο Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μύκονος πρόστιμο: Τι λέει για το Alemagou ο Άδωνις Γεωργιάδης

Μύκονος πρόστιμο: "Εκεί ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο", είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Μύκονος πρόστιμο: Στο λουκέτο που μπήκε στο γνωστό beach bar Alemagou στη Μύκονο αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, έχουν γίνει πλήθος ελέγχων αλλά λουκέτο δεν έχει επιβληθεί σε καμία άλλη περίπτωση καθώς “δεν βρέθηκε σε κανένα άλλο σημείο τόση εξόφθαλμη παραβίαση των κανονισμών”. Το λουκέτο πρόσθεσε είναι το τελευταίο μέτρο και εξαρτάται από το μέγεθος της παραβίασης των κανόνων.

“Εκεί ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο και προσέξτε, εμείς έχουμε απαγορεύσει τη χρήση του μπαρ. Εκεί ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, πάνω στο μπαρ. Ήταν σα να μην υπήρχε κανένας νόμος και καμιά απόφαση. Όταν κάποιος είναι τόσο πολύ προκλητικός, δεν καταλαβαίνω”, είπε.

Μύκονος: Κανένα μέτρο, ανησυχούν οι επιστήμονες

Τα προληπτικά μέτρα για την προστασία μας από τον κορονοϊό κάθε άλλο παρά τηρήθηκαν στο νησί της Μυκόνου με τα μπαρ και τις παραλίες να γεμίζουν ασφυκτικά από εκδρομείς του τριημέρου Τα ιδιαίτερα δημοφιλή μπιτς μπαρ “πνίγηκαν” από κόσμο ενώ στο Alemagu στην παραλία της Φτελιάς εκατοντάδες εκδρομείς από την Αθήνα συνωστίστηκαν για να χορέψουν στους ρυθμούς του Dj Jojo.

Εξαιτίας αυτών των εικόνων, στο Allemagou επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ και λουκέτο 60 ημερών. Όπως αναφέρει το Mykonos Live Tv, εντυπωσιακοί θαλαμηγοί έκαναν την εμφάνισή τους στο Παλιο Λιμάνι, τα μαγαζιά στην Μικρή Βενετία γέμισαν από κόσμο, το ίδιο και τα Ματογιάννια. Δείτε πλάνα από την γεμάτη κόσμο και θαλαμηγούς.

Δείτε ακόμη

Στο “στόχαστρο” η Μύκονος – Έκλεισαν μπαρ, ακυρώθηκε πάρτι στο Nammos
Έντονες αντιδράσεις στη Μύκονο για το “λουκέτο” στο Alemagou – Σκέφτονται απεργίες
Ψινάκης & Τερζή στη Μύκονος – Τρέλανε την Ψαρρού η τραγουδίστρια (vids)
Απόβαση διασήμων στη Μύκονο – Γέμισαν “σταριλίκι” τα σοκάκια (vids)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις