ΠΑΟΚ ΑΜΚ: 10 εκ. ευρώ βάζει ο Σαββίδης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ ΑΜΚ: 10 εκ. ευρώ βάζει ο Σαββίδης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

ΠΑΟΚ ΑΜΚ: Σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ θα προχωρήσουν στον ΠΑΟΚ, όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της ομάδας. Αγωνιστικός «πονοκέφαλος» για Αμπέλ Φερέιρα καθώς υπάρχουν αρκετές απουσίες ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

05.06.2020 | 22:36

ΠΑΟΚ ΑΜΚ: Σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ θα προχωρήσουν στον ΠΑΟΚ, όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της ομάδας. Παράλληλα, στο ΔΣ του Δικεφάλου του Βορρά θα επιστρέψει ο Κυριάκος Κυριάκος ως συμπληρωματικό μέλος, κάτι που ενέκριναν όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ.

Στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας παρουσία του 89,7% των μετόχων της ΠΑΕ, αποφασίστηκε η ΑΜΚ που θα είναι ύψους 10 εκ. ευρώ και θα την καλύψει εξ ολοκλήρου ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανεβάζει πλέον το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο των «ασπρόμαυρων» στα 116.182.412 ευρώ! Πέραν της ΑΜΚ, το σύνολο των μετόχων αποφάσισε και την επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου. Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει το ΔΣ, το οποίο αποτελούν οι Ιβάν Σαββίδης, Γιώργος Σαββίδης, Μάκης Γκαγκάτσης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Τρύφωνας Κούκιος, Μαρία Γκοντσάρεβα και Νταβιντιάν Άρθρουρ.

ΠΑΟΚ ΑΜΚ: Το πλάνο για Ολυμπιακό

Στα αγωνιστικά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και το πως θα αγωνιστεί ο δικέφαλος του Βορρά κόντρα στους Πειραιώτες. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχοντας εκτός μάχης τους τραυματίες Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντάγκλας Αουγκούστο και τον τιμωρημένο Γιαννούλη, φέρεται να έχει καταλήξει στο 4-2-3-1, όπως ακριβώς παρέταξε την ομάδα του και στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όταν ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 3-2.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, ενώ λόγω των υπαρχόντων προβλημάτων το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν οι Βαρέλα και Μιχάι. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Βιεϊρίνια και στο δεξί ο Μάτος, ενώ αμυντικά χαφ θα είναι οι Μίσιτς και Μαουρίσιο. Στον άξονα μεσοεπιθετικά θα παίξει ο Μπίσεσβαρ, αριστερά ο Ελ Καντουρί και ένας εκ των Πέλκα ή Λημνιού στη δεξιά πτέρυγα. Στην κορυφή θα προτιμηθεί ο Άκπομ έναντι του Σφιντέρσκι, μιας και ο δεύτερος έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα με την άμυνα του Ολυμπιακού μέχρι τώρα.

Δείτε ακόμη

«Χαμός» στο Φράιμπουργκ, η Σαντχάζουζεν σώζει την παρτίδα
Superleague Ολυμπιακός: «Παίζει» Βαλμπουενά, επενδύει σε Αποστολόπουλο
H πρεμιέρα των play off της Super League στο ΟΠΑΠ Game Time
Exit mobile version