Κορονοϊός – μάσκα: Κόλπο για να μην θολώνουν τα γυαλιά

PLUS

Κορονοϊός – μάσκα: Κόλπο για να μην θολώνουν τα γυαλιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Κορονοϊός - μάσκα: Βάσανο η μάσκα για όλους όσοι φοράνε γυαλιά μυωπίας και ηλίου. Δείτε το κόλπο για να μην θολώνουν τα γυαλιά σας και κάντε πιο εύκολη την καθημερινότητα.

04.06.2020 | 14:24

Κορονοϊός – μάσκα: Το καλοκαίρι του 2020 εκτός από τα συνηθισμένα αξεσουάρ προστασίας από τον ήλιο, καπέλο και γυαλιά ηλίου, μας βρήκε να φοράμε ακόμα ένα, τη μάσκα, για να προστατευτούμε από τον COVID-19.  Πλέον, η χειρουργική ή υφάσμάτινη μάσκα έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας μας. Ειδικά όσων μετακινούνται με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά συχνά είναι απαραίτητη και σε υπηρεσίες, ακόμα και στην εργασία μας. Τι γίνεται όμως με εκείνους που φορούν γυαλιά οράσεως;

Aν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, το πιθανότερο είναι πως ξέρετε τι σημαίνει να φοράτε τη μάσκα και να θολώνουν τα γυαλιά σας, καθώς αναπνέετε. Το ίδιο φυσικά, συμβαίνει και στα γυαλιά ηλίου. Οι θολωμένοι φακοί εκτός από ενοχλητικοί μπορεί να είναι και επικίνδυνοι. To Ιnternet έχει διάφορες λύσεις, όμως εμείς βρήκαμε τον πιο εύκολο και ανέξοδο τρόπο για να μην θολώνουν τα γυαλιά σας. Στο διαδίκτυο, θα βρείτε πολλές μεθόδους, όπως το τσιρότο στην ράχη της μύτης, όμως κανείς δεν θέλει να τον κοιτούν περίεργα στο δρόμο οι περαστικοί. Γι’ αυτό υπάρχει το σαπούνι.

Κορονοϊός – μάσκα: Μυστικό το υγρό πιάτων

Βάζετε τα γυαλιά σας κάτω από τη βρύση και τα πλένετε με υγρό πιάτων και ξεπλένετε καλά. Στη συνέχεια, τα σκουπίζετε με ένα χαρτί και είναι έτοιμα. Σας υποσχόμαστε πως δεν θα ξαναθολώσουν. Αν πάλι βρίσκεστε ήδη, στο δρόμο την ώρα που διαβάζετε αυτό το άρθρο, δοκιμάστε να φορέσετε τα γυαλιά σας, ετσι ώστε να ακουμπούν πάνω από τη μάσκα στο ύψος της μύτης σας!

Δείτε ακόμα

Συμβουλές για σμιλεμένο σώμα ενόψει καλοκαιριού
Κορονοϊός: Αυτό το κλίμα συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εξάπλωσης του ιού
Ο μεγαλύτερος σύμμαχος του άνδρα στη στύση
Exit mobile version