Ποδόσφαιρο – Κοινωνία: “Πληρώνω όσο όσο”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Κοινωνία: “Πληρώνω όσο όσο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ποδόσφαιρο - Κοινωνία: “Εψαξα 13 ξενοδοχεία και δεν βρήκα, πληρώνω για 90-200 άτομα” - “Εφυγε” η 37χρονη αδελφή του Γκατούζο

03.06.2020 | 02:07

Ποδόσφαιρο – Κοινωνία: Ο άλλοτε επιθετικός της Λάτσιο και της Ιντερ, ο Κεϊτά Μπαλντέ έπρεπε να δώσει πραγματική μάχη για να βρει ένα ξενοδοχείο να φιλοξενήσει 200 εποχιακούς εργαζόμενους στην Ισπανία. Μολονότι ο ίδιος προσφερόταν να πληρώσει για τη διαμονή και διατροφή τους! Ο άσος της Μονακό εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ότι Σενεγαλέζοι εργάτες αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στους δρόμους και σε κούτες! Ο ίδιος αναζήτησε ξενοδοχείο να τους κλείσει, αλλά 13 εγκαταστάσεις απέρριψαν την προσέγγισή του. Ο 25χρονος Μπαλντέ έλκει καταγωγή από τη Σενεγάλη, αλλά είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ισπανία.

Ο Κεϊτά εξέφρασε δημόσια και με τον πλέον επίσημο τρόπο, με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ότι προσφέρεται ο ίδιος εθελοντικά. “Προσφέρθηκα εθελοντικά να οργανώσω ένα ξενοδοχείο που θα παράσχει τροφή και στέγη σε 90-200 εργάτες. Αυτό, διότι τους είδα να κοιμούνται σε κούτες. Δεν προσπαθώ να ανοίξω φυλετικό ή κοινωνικό πόλεμο, απλά πληρώνω για τους ανθρώπους αυτούς, Να βρουν στέγη, φαγητό και ένα καθαρό ρούχο”!

Ποδόσφαιρο – Κοινωνία: Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Ρίνο Γκατούζο

Μετά από πολυετή μάχη με σπάνια ασθένεια έφυγε από τη ζωή η μόλις 37 ετών αδελφή του προπονητή της Νάπολι και άλλοτε του ΟΦΗ, του Ρίνο Γκατούζο. Η Φραντσέσκα Γκατούζο είχε υποβληθεί σε σειρά χειρουργείων στη διάρκεια των χρόνων, αλλά δεν άντεξε. Το τελευταίο τρίμηνο η κατάστασή της χειροτέρεψε και κατέληξε το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν στο Βαρέζε. Η Φρανσέσκα Γκατούζο εργάστηκε επί σειρά ετών ως γραμματεία στα γραφεία της Μίλαν στη Βία Αλντο Ρόσι. Είχε προσληφθεί στους ροσονέρι από την εποχή που ήταν παίκτης της ομάδας ο χαλκέντερος Ρίνο.

Δείτε ακόμη:

Ευρωκύπελλα: Κανονικά σε τρεις εβδομάδες ή ολοκλήρωση με φάιναλ 8
Ακύρωσε το ραντεβού με τον Τύπο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ζητάει εισιτήρια στο 30% της πληρότητας η Σούπερ Λιγκ
Exit mobile version