Ελιάνα Χρυσικοπούλου κιλά: Η εντυπωσιακή αλλαγή της δημοσιογράφου

LIFESTYLE

Ελιάνα Χρυσικοπούλου κιλά: Η εντυπωσιακή αλλαγή της δημοσιογράφου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ελιάνα Χρυσικοπούλου κιλά: Είδαμε τελευταία την Ελιάνα Χρυσικοπούλου με μπικίνι και πάθαμε πλάκα με τις τέλειες αναλογίες της.

02.06.2020 | 15:51

Ελιάνα Χρυσικοπούλου κιλά: Την ώρα που άλλοι τρώγαμε στην καραντίνα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου εκμεταλλεύτηκε το διάστημα για να φτιάξει νέο σώμα. Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη με διατροφή έχασε πολλά κιλά με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό. Αυτό μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες ημέρες στα social media από τις εξορμήσεις της στην παραλία, με τα μπικίνι της. Μάλιστα και η Ελένη Μενεγάκη είχε παρατηρήσει την αλλαγή στο σώμα της με την ίδια την Ελιάνα να αποκαλύπτει στον «αέρα» της εκπομπής το μυστικό της διατροφής της. Η ίδια έχει πει πως την περίοδο που βρίσκεται σε διατροφή καταναλώνει πολλές σαλάτες, φρούτα και γιαούρτια.

Πρόσφατα η Ελιάνα αποχαιρέτησε την Ελένη Μενεγάκη με πολύ συγκινητικά λόγια: «Αυτά που θέλω να σου πω και δεν θα στα έλεγα δημόσια αλλά θα στα πω μιας και μου απευθύνεις τον λόγο και λέμε ένα “τσικ” πιο προσωπικό για εμάς. Είναι ότι μου έχεις αλλάξει τη ζωή σε όλα τα επίπεδα, ότι είσαι ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί επαγγελματικά και προσωπικά. Τα μαθήματα που έχω πάρει από εσένα είναι πάρα πολλά και δεν αφορούν μόνο την τηλεόραση και σε ευχαριστώ για όλη σου την αγάπη και την υποστήριξη», είπε η Ελιάνα.

Δείτε ακόμη

Η αδιανόητα όμορφη σύζυγος του Ίσκο μιλάει για sex
Η βεντάλια, το αγαπημένο αξεσουάρ της Νόνης
H Eλεονώρα Μελέτη μίλησε στο Instagram για αυταξία και τα πράγματα είναι σοβαρά
Exit mobile version