Ίσκο – σύζυγος: Η πανέμορφη Σάρα Σάλαμο μιλάει για σεξ

LIFESTYLE

Ίσκο – σύζυγος: Η πανέμορφη Σάρα Σάλαμο μιλάει για σεξ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ίσκο - σύζυγος: Το ερωτευμένο ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από το 2017 και επιβεβαίωσε τη σχέση τους τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

02.06.2020 | 11:49

Ίσκο – σύζυγος: Η εκθαμβωτική 24χρονη σύζυγος του άσου των Μαδριλένων, καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή ‘La Resistencia’, έκανε καυτές αποκαλύψεις για  την προσωπική τους ζωή. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ούτε εκείνος ούτε εγώ θέλαμε να έρθουμε στην εκπομπή, μέχρι να καταφέρουμε να κάνουμε σεξ μια φορά την ημέρα. Είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Ωστόσο προέκυψε και το βιβλίο μου. Έχουμε πολύ δουλειά και οι δύο και μεγαλώνουμε και τον γιο μας». Το ερωτευμένο ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από το 2017 και επιβεβαίωσε τη σχέση τους τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, όταν ο μέχρι τότε άτακτος και ορκισμένος εργένης  Ίσκο ζήτησε δημόσια σε γάμο την Σάλαμο. Πλέον οι δύο τους έχουν αποκτήσει και έναν 10 μηνών γιο, με τον οποίο μοιράζονται τρυφερές στιγμές στα σόσιαλ μίντια.

Λίγο καιρό πριν ο Ίσκο συγκίνησε τα social media με μήνυμα του την ημέρα των γενεθλίων του. O Ίσκο στις 21/4 είχε γενέθλια, αλλά δεν γιόρτασε όπως επιθυμούσε λόγω της κατάστασης που επικρατεί εξαιτίας του κορονοϊού. Ο Ισπανός διεθνής είχε στο πλευρό του μόνο την σύντροφό του και τον μικρό γιο τους, ενώ ο μεγαλύτερος γιος του τον οποίο απέκτησε από προηγούμενη σχέση του δε μπόρεσε να είναι μαζί του.

Ίσκο: Είμαι τυχερός που έχω τη Σάρα

«Σήμερα είναι αναμφίβολα ιδιαίτερα τα γενέθλια μου, λόγω του περιορισμού και της κατάστασης που βιώνουμε! Ελπίζω ότι αυτό μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι η ζωή είναι υπέροχη αλλά και σύντομη. Πρέπει να εκτιμήσουμε ακόμη και τη μικρότερη λεπτομέρεια, αυτό έμαθα από την πανδημία! Μου λείπουν αυτή τη μέρα οι άνθρωποι που αγαπώ! Αλλά είμαι τυχερός που έχω @sarasalamo που με φροντίζει και με εκπλήσσει κάθε μέρα, όχι μόνο σήμερα! Ο Ίσκο junior που δεν μπορεί να είναι μαζί μου σήμερα αλλά είναι πάντα παρών και ο Theo ο οποίος, αν και δεν με αφήνει να κοιμηθώ όταν χαμογελάει, χαϊδεύει την ψυχή μου! Και οι δύο είναι ο κινητήρας της ζωής μου! Σας ευχαριστώ όλους που σπαταλήσατε λίγα λεπτά για να μου ευχηθείτε. Στείλτε κι ένα μήνυμα ενθάρρυνσης σε όλους τους ανθρώπους που υποφέρουν σε αυτήν την κατάσταση», έγραψε ο άσος της «βασίλισσας».

Exit mobile version