ΠΑΟΚ προπόνηση: Έμφαση στην τακτική

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ προπόνηση: Έμφαση στην τακτική

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Σεμινα Χριστοδούλου

ΠΑΟΚ προπόνηση: Η ομάδα του Βορρά έχει εντείνει τους ρυθμούς της προετοιμασίας εν όψει της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες, με τον Αμπέλ Φερέιρα να εστιάζει στην τακτική.

02.06.2020 | 20:20

ΠΑΟΚ προπόνηση: Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των play offs της Super League έχει ξεκινήσει και στην πρεμιέρα δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στον ΠΑΟΚ έχουν εντείνει τους ρυθμούς της προετοιμασίας εν όψει της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες, με τον Αμπέλ Φερέιρα να εστιάζει στην τακτική, προκειμένου ο «δικέφαλος του Βορρά» να εμφανιστεί όσο το δυνατόν καλύτερος στο γήπεδο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γυμνάστηκαν το πρωί στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας με συγκεκριμένες οδηγίες προς όλες τις γραμμές.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει συγκεκριμένο πλάνο για το μεγάλο ντέρμπι και ουσιαστικά το αναλύει στους ποδοσφαιριστές του μέσω συγκεκριμένων ασκήσεων. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε μικρές εστίες. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο (Τετάρτη) το πρωί όταν και θα συνεχιστεί σε ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία εν όψει Πειραιωτών. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ξεκινήσουν με τον ιδανικό τρόπο στα play offs προκειμένου κυρίως να διατηρήσουν τα κεκτημένα, δηλαδή τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, αλλά και να μειώσουν τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, διατηρώντας ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν για κατάκτηση του φετινού τίτλου.

ΠΑΟΚ προπόνηση: Ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού!

Τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ τίμησαν από τον ΠΑΟΚ μέσω των social media της ΠΑΕ, απ’ όπου έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού τονίζοντας πως «κάθε ζωή μετράει». «Είμαστε μαύροι, είμαστε άσπροι. Είμαστε ενωμένοι. Πείτε όχι στον ρατσισμό», αναφέρεται στη φωτογραφία που ανήρτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media και συνοδεύεται από τη λεζάντα: «Κάθε ζωή μετράει».

 

Δείτε ακόμα

Τα πολυβόλα της Super League επιστρέφουν
Μιλουτίνοφ τριετίας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Συμφωνία παικτών – διοίκησης για τις μειώσεις στον ΠΑΟΚ
Exit mobile version