Ρόμι Στριντ έγκυος: Το μοντέλο της Victoria’s Secret που “δεν μπορούσε να κάνει παιδί”

LIFESTYLE

Ρόμι Στριντ έγκυος: Το μοντέλο της Victoria’s Secret που “δεν μπορούσε να κάνει παιδί”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ρόμι Στριντ έγκυος: Η Ρόμι Στριτζντ είπε ότι άλλαξε τρόπο ζωής και προσπαθεί πλέον να είναι πιο χαλαρή και να φροντίζει περισσότερο το σώμα της

29.05.2020 | 18:09

Ρόμι Στριντ έγκυος: Το πρώτο της παιδί θα αποκτήσει το μοντέλο της Victoria’s Secret, Ρόμι Στριτζντ, παρόλο που οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να συλλάβει. Το 24χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret και ο σύντροφός της εδώ και πολλά χρόνια, Λόρενς βαν Λίβεν, ανακοίνωσαν την Πέμπτη μέσω των social media και με ένα συναισθηματικό βίντεο πως θα γίνουν γονείς. Στην φωτογραφία που ανάρτησε το μοντέλο στο Instagram, ποζάρει χαμογελαστή με το χέρι της στην κοιλιά της, ενώ ο σύντροφός της την αγκαλιάζει τρυφερά.

«Θα αποκτήσουμε παιδί» ξεκίνησε το μήνυμά της η 24χρονη, προτού εξηγήσει ότι «είχε διαγνωστεί με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών» πριν από δύο χρόνια, «αφού δεν είχε περίοδο επί 7 χρόνια». Όπως έγραψε: «Ήμουν συντετριμμένη με το γεγονός ότι δεν θα μπορούσα να κάνω οικογένεια με την Λόρενς γιατί αυτό ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Ήμουν τόσο τρομαγμένη που δεν θα γινόταν ποτέ αυτό γιατί μου είχαν πει ότι ήταν πολύ δύσκολο να αποκτήσω παιδί με φυσικό τρόπο».

Το μοντέλο της Victoria’s Secret έκανε κάποια έρευνα για το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS) και έμαθε πως η περίπτωσή της δεν ήταν «η κλασική», λόγω του ότι το σώμα της βρισκόταν σε κατάσταση μάχης ή plane mode που σήμαινε ότι το σώμα της ήταν υπό συνεχή πίεση. «Ποτέ δεν ένιωσα ψυχικά αγχωμένη, οπότε ήταν δύσκολο να το καταλάβω, αλλά η καθημερινότητά μου αποτελούνταν από διαρκή ταξίδια όλη την ώρα (κανένας βιορυθμός), ολοήμερη εργασία, και περιορισμένα είδη τροφίμων» έγραψε. «Νομίζω ότι πίεσα το σώμα μου πάρα πολύ και ειλικρινά κάθε σώμα είναι τόσο διαφορετικό, αλλά νομίζω ότι το δικό μου βάρος δεν ήταν καλό ώστε να λειτουργεί σωστά το σώμα μου και δεν μπορούσε να χειριστεί τα διαρκή ταξίδια που έκανα λόγω δουλειάς».

Ρόμι Στριντ έγκυος: Το μήνυμα του μοντέλου σε όσες παλεύουν να συλλάβουν

Αφού διάβασε σχετικά με την «φυσική θεραπεία για PCOS», το μοντέλο με καταγωγή από την Ολλανδία κατέληξε στο συμπέρασμα πως θα έπρεπε να γυμνάζεται με λιγότερη ένταση, να μην θέτει περιορισμούς στα φαγητά, να είναι ευγενική με τον εαυτό της και να κάνει διαλείμματα όταν χρειάζεται. Πήρε επίσης «φυσικά συμπληρώματα» και δοκίμασε τον βελονισμό ενώ πέρασε και περισσότερο χρόνο με την οικογένεια.

Η Ρόμι Στριτζντ είπε ότι άλλαξε τρόπο ζωής και προσπαθεί πλέον να είναι πιο χαλαρή και να φροντίζει περισσότερο το σώμα της. «Είμαι τόσο χαρούμενη και ευγνώμων που η περίοδός μου επέστρεψε τον περασμένο Νοέμβριο και σύντομα θα γίνουμε οικογένεια» πρόσθεσε η Στριτζντ. «Για τις γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν, αυτό που θέλω να πω είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και να είστε καλοί με τον εαυτό σας και το σώμα σας και να μην αφήνετε αυτές τις σκέψεις να σας επηρεάζουν».

Exit mobile version