Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Σκέψεις για ουδέτερο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Σκέψεις για ουδέτερο

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Σκέψεις για διεξαγωγή ορισμένων αγώνων σε ουδέτερα για λόγους ασφάλειας, αν κρίνονται “επικίνδυνοι” για συνωστισμό

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Οι ημερομηνίες επανέναρξης της αγωνιστικής δραστηριότητας στην Πρέμιερ Λιγκ ανακοινώθηκαν επίσημα, όμως ο κίνδυνος της πανδημίας δεν έχει εξαλειφθεί. Ετσι, σύμφωνα με τον εγχώριο Τύπο, εντοπίζεται ανάγκη για διεξαγωγή αγώνων σε ουδέτερες έδρες για λόγους ασφάλειας! Ειδικότερα, κάποια παιχνίδια κρίνονται από τις αρμόδιες Αρχές ως επικίνδυνα για δημιουργία συνωστισμού εκτός εγκατάστασης και ενδέχεται να διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο! Πρώτο και καλύτερο το ματς, το όποιο ματς προκύψει, στο οποίο η Λίβερπουλ θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο! Η κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος έπειτα από 30 χρόνια για τους “κόκκινους” του Μέρσεϊσαϊντ θα είναι ιστορικής σημασίας για τον κόσμο της ομάδας, γι αυτό και και θεωρείται υψηλού ρίσκου από την Αστυνομία.

Στα υπόψιν των αρχών, πάντως, υπάρχουν και ορισμένες άλλες αναμετρήσεις. Οπως η επίσκεψη της Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ για την κόντρα με την Σίτι, το γειτονικό ντέρμπι με την Εβερτον, αλλά και αγώνες που δεν θα παίζουν οι κόκκινοι. Το Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ, αλλά και το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που θα είναι κρίσιμο για την έκβαση της μάχης για την Ευρώπη. Και προφανώς και άλλα όσο πάμε προς το φινάλε και θα είναι κρίσιμα για το στόχο κάθε ομάδας. Γι αυτό και κάποια ματς είναι πιθανό να οδηγηθούν σε ουδέτερη έδρα.

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Το πρόγραμμα του κυπέλλου

Από την αγγλική FA ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα του Κυπέλλου Αγγλίας, όπως θα συνεχιστεί μετά την διακοπή ελέω της πανδημίας. Ετσι, ο προγραμματισμός αναφέρει πως ο μεγάλος τελικός θα σημειωθεί την 1η Αυγούστου στο “Γουέμπλεϊ”. Η διεξαγωγή των προημιτελικών αγώνων θα γίνει στις 27 και 28 Ιουνίου, ενώ οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 11-12 Ιουλίου, 20 μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του “Γουέμπλεϊ”.

Υπενθυμίζεται πως τα ζευγάρια της 8άδας έχουν ως εξής:
Λέστερ – Τσέλσι
Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ
Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις