ΑΕΚ – γηπεδικό: Δηλώνει ΟΑΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – γηπεδικό: Δηλώνει ΟΑΚΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - γηπεδικό: Η πιθανότητα άδειων εξεδρών ή προσέλευσης στο 20% της χωρητικότητας αλλάζει τα πλάνα για την έδρα της νέας περιόδου

29.05.2020 | 20:22

ΑΕΚ – γηπεδικό: Παρότι το θέμα του γηπέδου και η έδρα της ΑΕΚ ομάδας για τη νέα σεζόν φαινόταν τελειωμένο ως προγραμματισμός, υπάρχουν διαφοροποιήσεις και μάλιστα αρκετά σημαντικές. Αν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν αποφασισμένοι να δηλώσουν ως βασική έδρα για τη νέα χρονιά τη Ριζούπολη, η πανδημία και οι περιορισμοί που έφερε στο κοινό που μπορεί να παρακολουθήσει ένα ματς (ή ακόμα και στην άδεια εξέδρα) μεταβάλλουν τα δεδομένα. Πλέον οι διοικούντες την ΑΕΚ φέρονται έτοιμοι να δηλώσουν ως βασική έδρα το ΟΑΚΑ και δευτερεύουσα επιλογή τη Ριζούπολη.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι απλός. Στην Ενωση ήθελαν ως πρώτη έδρα τη Ριζούπολη αν υπήρχε η δυνατότητα να άνοιγαν οι κερκίδες για τον κόσμο στο 100%. Ετσι ώστε να εκμεταλλευτούν το ότι είναι πιο κοντά στον πυρήνα οπαδών της αλλά και το γήπεδο είναι πιο έδρα. Όπως, όμως, εξελίσσεται το θέμα της προσέλευσης κόσμου, είναι πολύ πιθανό να επιτραπεί ένα 20% της χωρητικότητας φιλάθλων. Κάτι που ασφαλώς καθιστά το ΟΑΚΑ ως προτιμότερη επιλογή λόγω υποπολλαπλάσιων δυνητικά εισιτηρίων!

ΑΕΚ – γηπεδικό: Ειδικό πρόγραμμα για δύο

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε το προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ στα Σπάτα. Τα δεδομένα δεν άλλαξαν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Ο Κώστας Γαλανόπουλος που προέρχεται από τραυματισμό και δεν κρίνεται σκόπιμο να ρισκάρει, ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο επίσης πάει βήμα βήμα και συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ της ΑΕΚ γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 11.00 το πρωί.

Μεσίστια η σημαία στην “Αγιά Σοφιά”

Σήμερα είναι ημέρα μνήμης για όλον τον ελληνισμό, καθώς η 29 Μαϊου είναι η μαύρη επέτειος της Άλωσης της Κωνσταντινούπολη το 1453. Στην ΑΕΚ, μία προσφυγική ομάδα που δεν ξεχνάει τις ρίζες της, υπάρχει μία έξτρα ευαισθησία και οικογένεια της Ενωσης πενθεί. Εξ ου και αποφασίστηκε σήμερα, η σημαία στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το εργοτάξιο κατασκευής του γηπέδου, να κυματίζει μεσίστια.

Δείτε ακόμη:

Στον Ολυμπιακό ο Ζοάο Πέδρο Νέβες Φιλίπε
Εγκρίθηκαν όλα τα αιτήματα της λίγκας από την ΕΠΟ
Επαναφορά με κέρδη μετά το lockdown ο ΟΠΑΠ
Exit mobile version