Γιάννης Μαρακάκης παιδί: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του

LIFESTYLE

Γιάννης Μαρακάκης παιδί: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γιάννης Μαρακάκης παιδί: Η Νίκη Θωμοπούλου αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

28.05.2020 | 09:05

Γιάννης Μαρακάκης παιδί: Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου έγινα για πρώτη φορά γονείς στις 16 Μαρτίου και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Νίκη Θωμοπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της με την μπέμπα της. Το βράδυ της Τρίτης λοιπόν, η Νίκη Θωμοπούλου αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να απαντήσει δηλαδή σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και μία ερώτηση αφορούσε σε ποιον μοιάζει η μπέμπα τους.

Τότε η Νίκη Θωμοπούλου απάντησε με μια τρυφερή φωτογραφία του Γιάννη Μαρακάκη να κρατά αγκαλιά την κορούλα τους. Και μπορεί να είχαμε δει όλη την οικογένεια μαζί σε μια πρόσφατη βόλτα τους στη Βουλιαγμένη, όμως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιάννη Μαρακάκη σε προσωπική φωτογραφία με την κόρη του. Φαίνεται λοιπόν πως η μικρή της μοιάζει πιο πολύ στον μπαμπά της, όπως είπε η όμορφη Νίκη Θωμοπούλου.

16 χρόνια διαφοράς

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου παντρεύτηκαν το 2016 σε μια σεμνή τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο στο εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο «Κτήμα 48» στην Ανάβυσσο. Το λαμπερό ζευγάρι δέθηκε με τα δεσμά του γάμου μετά από 1,5 χρόνο σχέσης. Η Νίκη Θωμοπούλου είναι 28 ετών, έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων και έκλεψε την καρδιά του περιζήτητου εργένη από την πρώτη ματιά. Για τη διαφορά ηλικίας που έχουν (16 χρόνια), ο Γιάννης Μαρακάκης έχει πει: Θεωρώ ότι είναι η μικρότερη διαφορά ηλικίας που πρέπει να έχει ένας άντρας με τη γυναίκα του, θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη, δεν θα ήταν καλό να είναι μικρότερη.

Γιάννης Μαρακάκης: Ο απίστευτος τρόπος που έμαθε για την εγκυμοσύνη

Ο δικηγόρος, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα λίγο πριν γίνει πατέρας, αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο η σύζυγός του, του είπε πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. «Δεν έχω πει σε κανέναν πώς μου ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί. Ήμουν σε μια δουλειά και τσακωνόμουν με κόσμο, ήμουν σε πολύ μεγάλη ένταση. Με έχει πάρει ήδη δύο φορές τηλέφωνο, δεν το σήκωνα και μου στέλνει μήνυμα πόσο μηνών είναι, ένα νούμερο. Δεν είχα τα γυαλιά μου, δεν μπορώ να το διαβάσω καλά και παίρνω τηλέφωνο. Με ρωτάει αν διάβασα το μήνυμα, της απαντάω με φοβερά νεύρα, οπότε ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω. Με αποκάλεσε μπαμπάκα κι εκεί προσγειώθηκα. Νόμιζα ότι ζούσα ταινία αλλουνού. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ούτε μπορώ να προσγειωθώ στην άλλη πραγματικότητα και δεν ξέρω και αν θα προσγειωθώ με τη γέννηση», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη

Σέξι, όλο νάζι – Η Σπυροπούλου ποζάρει στην αγαπημένη της παραλία
H Mάρα Ζαχαρέα φόρεσε το must have κοστούμι που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα
Ο γιος του Νίκου Χατζηνικολάου μεγάλωσε και είναι πανέμορφος
Exit mobile version