Νίκος Χατζηνικολάου: Ο γιος του Κωνσταντίνος είναι ένας κούκλος

LIFESTYLE

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο γιος του Κωνσταντίνος είναι ένας κούκλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Νίκος Χατζηνικολάου: ανεβάζει συχνά στο Instagram του φωτογραφίες των παιδιών του και οικογενειακές στιγμές, ενώ έχει παραδεχθεί σε συνεντεύξεις του πως η σύζυγος και τα παιδιά του είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

25.05.2020 | 15:03

Νίκος ΧατζηνικολάουO γιος του Νίκου Χατζηνικολάου Κωνσταντίνος, μεγάλωσε και έγινε ένα πολύ όμορφο αγόρι. Ο γνωστός παρουσιαστής έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση ένα γιο τον Πάνο. Ο Πάνος ζει στο Λονδίνο και είναι σήμερα 26 ετών. Από το δεύτερο γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη που μετράει ήδη 17 ευτυχισμένα χρόνια. Ο anchorman έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Τον Κωνσταντίνο που γεννήθηκε το 2007, τον Αλέξανδρο που ήρθε στον κόσμο το 2009 και την Εύα που είναι γεννημένη το 2012. Ο παρουσιαστής και η δεύτερη σύζυγός του δηλώνουν ακόμα πολύ ερωτευμένοι. Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη διανύουν μαζί τη δεύτερη δεκαετία κοινού βίου. Έχουν δηλώσει και οι δυο ότι είναι ακόμη ερωτευμένοι όσο στην αρχή της σχέσης τους.

Πραγματοποιούν αρκετά συχνά δημόσιες εμφανίσεις ενώ τακτικά επίσης κάνουν τα ψώνια τους στην περιοχή της Κηφισιάς πιασμένοι τις περισσότερες φορές χέρι-χέρι: από τη γλώσσα του σώματος καταλαβαίνει κανείς πως είναι πολύ δεμένοι. Το instagram του δημοσιογράφου είναι γεμάτο με όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις. Ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Instagram ανεβάζει συχνά του φωτογραφίες των παιδιών του καθώς και οικογενειακές στιγμές. Ακόμα έχει παραδεχθεί σε συνεντεύξεις του, πως η σύζυγος και τα παιδιά του είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Επίσης έχει μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για την σύντροφό του η οποία όπως ο ίδιος έχει δηλώσει είναι εκείνη που κρατά τις ισορροπίες στην οικογένεια καθώς εκείνος είναι πιο οξύθυμος.

γράφει η Έλενα Φάκου

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο δημοσιογράφος εξέφρασε δημόσια την αγάπη του για το 13χρονο γιο του

Η ανάρτηση της φωτογραφίας του Κωνσταντίνου έγινε με αφορμή την ονομαστική του εορτή στις 21 Μαΐου καθώς ο πατέρας του ήθελε να του ευχηθεί δημόσια και συνοδευόταν από τη λεζάντα «Χρόνια σου πολλά Κωνσταντίνε μου. Χρόνια σου πολλά αστέρι μου». Ο 13χρονος πλέον Κωνσταντίνος έχει μπει στην εφηβεία και είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι το οποίο μοιάζει όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του στον πατέρα του αλλά έχει τα ανοιχτά χρώματα της μητέρας του.

Δείτε ακόμα

Ένα από τα πιο ωραία και fit ζευγάρια: Μαρακάκης – Θωμοπούλου πάνε βόλτα τη μπέμπα
Η Λάουρα άλλαξε μαλλιά μετά από 13 χρόνια – Και είναι πολύ πιο όμορφη
Φαίη Σκορδά: Η βόλτα με τον σύντροφό της και οι άψογες αναλογίες
Exit mobile version