Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κορίτσι για σπίτι: Μην την αφήσεις να φύγει
PLUS

Κορίτσι για σπίτι: Μην την αφήσεις να φύγει

Κορίτσι για σπίτι: Έχεις φτάσει ένα βήμα πριν να γονατίσεις, είναι πραγματικά υπέροχη, γελάει όταν ροχαλίζεις το βράδυ, μαζεύει τα ρούχα που πετάς από δω κι από κει στο σπίτι και έχει μια λύση για κάθε σου πρόβλημα.

Κορίτσι για σπίτι: Το κορίτσι είναι φτιαγμένο από wife-material. Υποθέτω πως για να μπεις σε αυτό το άρθρο μάλλον είσαι στη φάση που το σκέφτεσαι ήδη και απλώς χρειάζεσαι ένα μικρό boost άρισμα για να πάρεις τη μεγάλη απόφαση. Αν λοιπόν είσαι σε μια σχέση και εδώ και κάποιο καιρό σου περνάει από το μυαλό να της κάνεις την πρόταση γάμου, σου δίνουμε δέκα σημάδια που αποδεικνύουν πως το σκέφτεσαι σωστά.

Είμαι σίγουρη ότι για να έχεις φτάσει ένα βήμα πριν να γονατίσεις, είναι πραγματικά υπέροχη, γελάει όταν ροχαλίζεις το βράδυ, μαζεύει τα ρούχα που πετάς από δω κι από κει στο σπίτι και έχει μια λύση για κάθε σου πρόβλημα, σε ξελασπώνει συνεχώς. Όσο για το σεξ μεταξύ σας προφανώς και πέρασε το test drive, άρα μάλλον μπορεί να σας ενώσει για πάντα. Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι τα δέκα επιπλέον σημάδια ότι «είναι η μία και μοναδική».

1. Κορίτσι για σπίτι: Σου στρώνει το κρεβάτι το πρωί ενώ δεν συζείτε

Σε περίπτωση που νομίζεις ότι οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες ή τσιπαρισμένες για νοικοκυρές κάνεις λάθος. Μια γυναίκα που κάνει κάτι επειδή το θέλει στο σπίτι σου και χωρίς να της το ζητήσεις να ξέρεις ότι θα κάνει πραγματικά τα πάντα στο δικό σας κι αυτό επειδή θα της αρέσει όχι από υποχρέωση.

γράφει η Έλενα Φάκου

2. Συμπαθεί τους φίλους σου, χαίρεται να βγαίνεις μαζί τους και ρωτάει τι κάνουν

Προφανώς και δεν θα την ενοχλήσει καθόλου όταν θα στήνεις βραδιες Champions League στο σπίτι ενώ θα κατανοεί απόλυτα το ότι θα πας για μπύρες με τα παιδιά.

3. Δεν γκρινιάζει, δεν δυσφορεί και δεν κρίνει

Είναι πραγματικά μια γυναίκα που πρέπει να κρατήσεις. Κι όμως τα περισσότερα ζευγάρια τα οποία πάνε διακοπές καυγαδίζουν άγρια με αποτέλεσμα να μην απολαύσουν τον προορισμό ή ακόμα και να φτάσουν σε σημείο να χωρίσουν. Μάλιστα, οι πρώτες διακοπές είναι τόσο σημαντικές για ένα ζευγάρι που αν δεν χωρίσει μετά από αυτές μάλλον θα μείνει μαζί για πάντα.

4. Σε κοιτάει ακόμα όπως τότε που σε πρωτογνώρισε και ήθελε να γίνεις το αγόρι της

Αν σου κάνει κοπλιμέντα, σε θαυμάζει, της αρέσεις, σου το λέει και σε αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία σημαίνει πως η φλόγα είναι ακόμα αναμμένη μέσα της και δεν έχει μάτια για κανέναν άλλον.

5. Μοιράζεστε τις ίδιες αξίες

Θέλετε και οι δυο τον ίδιο τύπο σχέσης ( πχ. δεν θέλετε να κάνετε παιδιά ) και έχετε τους ίδιους στόχους για το μέλλον ( πχ. θέλετε να δουλεύετε και οι δυο σαν τρελοί ως τα 70 σας διότι είστε εργασιομανείς ) τότε ναι, θα πετύχει.

6. Αν ακούς τους φίλους και τους γνωστούς σου να γκρινιάζουν για τις σχέσεις τους και δεν ταυτίζεσαι καθόλου

Τότε προφανώς έχεις κάτι ξεχωριστό και σπάνιο το οποίο και δεν πρέπει να χάσεις. Αν δεν βρίσκεις κάτι να την κατηγορήσεις τότε μάλλον πρέπει να την κρατήσεις.

7. Είναι η μεγαλύτερή σου υποστηρίκτρια

Ό,τι κι αν κάνεις λάθος ή σωστό θα είναι εκεί και θα πιστεύει σε εσένα στα καλά και στα άσχημα. Αν πιστεύει πως μπορείς να κάνεις πράγματα που εσύ δεν νομίζεις ότι μπορείς, αν σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά τότε αυτό το κορίτσι μπορεί να σε βοηθήσει να πιστέψεις κι εσύ στον εαυτό σου.

8. Αν σε αγαπάει όπως ακριβώς είσαι

Δεν θέλει να σε αλλάξει και δεν την ενοχλούν οι ιδιοτροπίες, οι παραξενιές σου και οι κακές σου στιγμές ή μέρες. Πραγματική αγάπη είναι να σε θέλει ο άλλος όπως σε βρήκε και να μην προσπαθεί να σε μεταμορφώσει σε κάτι άλλο. Συνυπολόγισε εδώ πως για να σε ανέχεται όπως είσαι κάνει θυσίες όχι επειδή της το ζητάς αλλά επειδή πραγματικά το επιθυμεί. Αυτό το τόσο σημαντικό πράγμα λέγεται κατανόηση και είναι βασικό συστατικό μιας σχέσης και ενός γάμου.

9. Μπορείς να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί της για οποιοδήποτε θέμα

Δεν χρειάζεται να κρυφτείς και να πεις ψέματα διότι ξέρεις ότι δεν θα σε κρίνει. Αν μιλάτε άνετα για τα πάντα, από τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις, τα προβλήματα στη δουλειά και τα θέματα που μπορεί να έχεις με τους γονείς σου, τότε ναι, παντρέψου την.

10. Τέλος, είναι το πρώτο άτομο με το οποίο θέλεις να μιλάς το πρωί

Και το τελευταίο με το οποίο θέλεις να μιλάς το βράδυ, αν σου λείπει όταν δεν μιλάτε και αγωνιάς πότε θα της πεις τα νέα της ημέρας σου, τότε μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το κοινό σας μέλλον. Σκέψου μονάχα μια στιγμή αν νιώθεις άνετα να κάνεις σχέδια μαζί της για το μέλλον, Αν η απάντηση είναι θετική τότε ξέρεις τι πρέπει να γίνει.

Δείτε ακόμα

Συνταγή για το απόλυτο καλοκαιρινό και δροσιστικό μοχίτο
Μήπως τελικά τα μαλλιά στους άνδρες είναι υπερεκτιμημένα;
Η βιταμίνη D ρίχνεται στη μάχη κατά του κορονοϊού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις